Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από το γήπεδο του Άρη, στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών, έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην περιοχή Χαριλάου.

Συγκεκριμένα, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους προσήγαγαν συνολικά εννέα άτομα, από τα σαράντα περίπου άτομα που επιτέθηκαν χθες βράδυ με ξύλα και μεταλλικά αντικείμενα σε συγκεντρωμένους οπαδούς και προκάλεσαν φθορές σε δεκαοκτώ σταθμευμένα οχήματα.

Για τους τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 29, 35 και 18 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Δεκάδες άτομα με τσεκούρια, μολότοφ και μαχαίρια συμμετείχαν στα επεισόδια

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο επεισόδιο έλαβαν μέρος δεκάδες άνθρωποι, αρκετοί από τους οποίους κρατούσαν τσεκούρια, λοστούς, μαχαίρια, πυρσούς και αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ. Τουλάχιστον δέκα άτομα τραυματίστηκαν, αλλά τα περισσότερα αποχώρησαν από το σημείο με δικά τους μέσα, μόνο ένας μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι σε ιδιωτική κλινική.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22.00, όταν ομάδα περίπου 50 οπαδών έφτασε αιφνιδιαστικά στην περιοχή και άρχισε να προκαλεί φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα περιμετρικά του «Κλεάνθης Βικελίδης». Άλλοι οπαδοί που βρίσκονταν στην περιοχή τούς αντιλήφθηκαν και κινήθηκαν προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συμπλοκές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This