Με ιλλιγιώδη ταχύτητα το φουσκωτό εμβόλισε τη βάρκα στο Πόρτο Χέλι! (video)

Στην Εντατική η 60χρονη

Must Read

Ξετυλίγεται σιγά σιγά ο κουβάρι της τραγωδίας στο Πόρτο Χέλι που άφησε πίσω της δύο νεκρούς και μία γυναίκα να χαροπαλαύει!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  ο 44χρονος χειριστής του φουσκωτού με τις 350αρες μηχανής είναι κτηματομεσίτης στο Πόρτο Χέλι.

Είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να έχει ανασηκωθεί το σκάφος και ως εκ τούτου να μη δει τα τρία αδέρφια που επέβαιναν στο μικρό αλιευτικό τους αν και διέθεταν φως. Αυτό επιβεβαίωσε και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Πλακιωτάκης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=RIRfGKnz3jI

Στο φουσκωτό σκάφος, εκτός του χειριστή, επέβαιναν άλλοι 10 Γάλλοι τουρίστες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους (έξι ενήλικες, πέντε παιδιά), ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης παραμένουν στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι.

Οι Αρχές έχουν πάρει αίμα από τον 44χρονο χειριστή καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να εξεταστεί αν ο άντρας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς λίγο πριν το δυστύχημα είχε βγει για φαγητό στις Σπέτσες μαζί με τους υπόλοιπους, όπου και κατανάλωσαν δύο μπουκάλια κρασί.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο 44χρονος Γάλλος που φέρεται να οδηγούσε το φουσκωτό, λίγο μετά το δυστύχημα και αφού άφησε τους επιβαίνοντες στην ακτή, εξαφανίστηκε με τις Αρχές να τον αναζητούν. Κάποιες ώρες μετά ο 44χρονος άντρας παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι.

Χαροπαλεύει η γυναίκα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 60χρονη γυναίκα που μαζί με τα δύο αδέλφια της επέβαινε σε βάρκα στο Πόρτο Χέλι όταν τους εμβόλισε 12μετρο ταχύπλοο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικώς στο κέντρο υγείας Κρανιδίου αλλά στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Η 60χρονη μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιο Σάββας, διότι στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας δεν υπάρχει ελεύθερο κρεβάτι στην Εντατική. Η γυναίκα είναι διασωληνωμένη, έχει κατάγματα στην αριστερή της πλευρά και ο θώρακάς της είναι γεμάτος με αίμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της 60χρονης κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Οι γιατροί κρίνουν απαραίτητη την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να φεύγουν τα αιματώματα, να πάρει την κατάλληλη αγωγή και στη συνέχεια να χειρουργηθεί.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This