Παρασκευή 23/7/2021

Πώς να καθαρίσετε το σπίτι σας ενάντια στους ιούς

Οι εποχές δύσκολες και η καθαριότητα πλέον επιβάλλεται ακόμα και για τους πιο τεμπέληδες. Αν το σπίτι καθαρίζεται σωστά, με τα κατάλληλα προϊόντα, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Πήραμε τις καλύτερες συμβουλές από τα συνεργεία καθαρισμού Nexus στη Θεσσαλονίκη και σας τις παρουσιάζουμε για να κάνετε και εσείς το κάτι παραπάνω για την υγεία τη δική σας και της οικογένειάς σας.

Για αρχή να αναφέρουμε ότι υπάρχουν πολλά καθαριστικά, τα οποία μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας και να χρησιμοποιείτε σε διάφορες επιφάνειες, με βάση το ξύδι, το λεμόνι και άλλα προϊόντα που έχετε όλοι στα ράφια της κουζίνας σας. Ωστόσο τα δραστικά καθαριστικά του εμπορίου μπορούν καλύτερα να εξαλείψουν κάθε μικρόβιο, βακτήριο και ιό από τις επιφάνειες που χρησιμοποιείτε καθημερινά στο σπίτι.

Χλωρίνη

Έχουν ακουστεί πολλά για το αν είναι υγιεινή και αν πρέπει να την χρησιμοποιείτε και που. Ωστόσο η χλωρίνη δεν παύει να αποτελεί τον εξολοθρευτή των μικροβίων και να είναι η καλύτερη θεραπεία για τους ιούς που πάνε και κάθονται στις επιφάνειες της κουζίνας ή του μπάνιου.

Ειδικά καθαριστικά σπρέι

Είναι πολύ διαδεδομένα πλέον και καλύπτουν συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού. Ειδικό καθαριστικό για την κουζίνα. Για τις επιφάνειες, για τον νεροχύτη και για την κουζίνα ή τους πάγκους που ακουμπάτε τρόφιμα. Το ίσιο ισχύει και για το μπάνιο. Πιο δραστικές συνθέσεις που αν ψεκάσετε και αφήσετε να δράσουν μπορούν να σας καθαρίσουν τα άλατα και τους επίμονους λεκέδες από τα πορσελάνινα έπιπλα μπάνιου.

Υγρά πατώματος

Αν έχει μπει κάποιος με τα παπούτσια ή για οποιονδήποτε λόγο το πάτωμα βρώμισε με ρύπους παπουτσιών τότε όταν σφουγγαρίσετε μαζί με το καθαριστικό ρίξτε λίγη χλωρίνη ή κάποιο ειδικό αντιμικροβιακό υγρό.

Αν θέλετε εντατικό και σχολαστικό καθαρισμό από επαγγελματίες, χρειάζεστε  τα συνεργεία καθαρισμού NexusF.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ