Ξεσήκωσε την αστυνομία της Ρόδου ένας 11χρονος που έκανε πλάκα στο TikTok ότι τον απήγαγαν!

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της οικογένειας - Ο μικρός ήθελε να κάνει πλάκα στον αδερφό του

Must Read

Δεν μπρορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γονείς ενός 11χρονου μαθητή στη Ρόδο, όταν αντίκρισαν την ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το σπίτι τους!

Ο πιτσιρικάς κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές του νησιού, όταν μέσα από μια ανάρτησή του στην δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok ισχυρίστηκε ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής! Το βίντεο του ανήλικου έγινε σύντομα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αττικής, η οποία με τη σειρά της έστειλε σήμα στους αστυνομικούς της Ρόδου να εντοπίσουν τον 11χρονο.

Αστυνομία έξω από το σπίτι

Λίγες ώρες αργότερα από την ανάρτηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της rodiaki.gr, ένα περιπολικό και δύο μοτοσικλέτες της αστυνομίας, χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του 11χρονου πλακατζή. Με το στόμα ανοιχτό, η μητέρα του παιδιού απάντησε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την ανάρτηση, όμως οι αστυνομικοί προκειμένου να σιγουρευτούν πραγματοποιήσαν έρευνα στο σπίτι και ζήτησαν να λάβουν καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας.

Όσο για τον 11χρονο; Έντρομος αρνήθηκε τα πάντα αρχικά και δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να προκαλέσει όλη αυτή την αναστάτωση και ότι απλά έκανε ήθελε να κάνει πλάκα μέσω του TikTok στον αδερφό του.

Σημειώνεται ότι αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της οικογένειας επειδή κινητοποιήσε άσκοπα τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This