Χωρίς τέλος τα ταχύπλοα «φονιάδες»! Μετά το Πόρτο Χέλι, άλλα δύο σε Γλυφάδα και Ζάκυνθο

Must Read

Στο Λιμεναρχείο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί με τον συνήγορό του ο χειριστής του φουσκωτού σκάφους που έπεσε πάνω σε ξύλινο βαρκάκι την Παρασκευή το βράδυ στο Πόρτο Χέλι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνδρες και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή τους.

Ο 44χρονος αλλοδαπός κτηματομεσίτης, μέσω του συνηγόρου του, υποστήριξε ότι δεν εξαφανίστηκε μετά το συμβάν στο Πόρτο Χέλι. Είπε ότι βοήθησε μετά το μοιραίο ατύχημα, προκειμένου να εντοπιστεί η μία σορός. Επισήμανε, επίσης, ότι έπεσε στη θάλασσα πολλές φορές, σε μια προσπάθειά του να εντοπίσει και τα υπόλοιπα άτομα που είχαν χτυπηθεί.

Ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου, ο οποίος υποβλήθηκε και σε αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, αναμένεται να δώσει κατάθεση, και, κατόπιν, σήμερα ή αύριο, το αργότερο, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι υπήκοοι που επέβαιναν στο σκάφος, ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις τους στο λιμεναρχείο και αργά το μεσημέρι αποχώρησαν.

Στη Μαρίνα Γλυφάδας

Ένα ταχύπλοο σκάφος τραυμάτισε αλλοδαπό λουόμενο, ηλικίας περίπου 38 με 40 ετών, το απόγευμα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή, έξω από τη Μαρίνα Γλυφάδας.

Τον τραυματία έβγαλε στη Μαρίνα Γλυφάδας, ο χειριστής του ταχύπλοο σκάφους και στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να τον μεταφέρει για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος, ούτε η κατάσταση της υγείας του λουόμενου. Αργά σήμερα το απόγευμα το λιμεναρχείο Σαρωνικού προχώρησε στη σύλληψη του 49χρονου ιδιοκτήτη ταχύπλοου.

Και στην Ζάκυνθο

Ένα ακόμα περιστατικό με σύγκρουση σκαφών σημειώθηκε το πρωί στη Ζάκυνθοόταν επαγγελματικό τουριστικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Βολιμών, προσέκρουσε με ταχύτητα σε διερχόμενο αλιευτικό σκάφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο καπετάνιος του δεύτερου πλοίου.

Το τουριστικό σκάφος δεν μετέφερε εκείνη την ώρα επιβάτες και ο καπετάνιος του αλιευτικού μετεφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στον ώμο του. Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This