«Μάρτης- γδάρτης»: Επέτειος με χιόνια και στην Αττική

Επιβεβαιώνει το... «Μάρτης-γδάρτης» η στροφή του καιρού σε χειμωνιάτικο σκηνικό, με ψυχρή εισβολή και χιόνια, ακόμη και στην Αττική!

Must Read

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και σήμερα και όλες οι προγνώσεις «συμφωνούν» ότι η διακοσιοστή επέτειος από την Επανάσταση του 1821 φέτος θα είναι ιδιαίτερα… κρύα!

Σήμερα ο καιρός αναμένεται άστατος, με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα στις Σποράδες, στην ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη, ενώ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θράκη, στη Χαλκιδική, στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, στην ανατολική Θεσσαλία, στην Πελοπόννησο και στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και στα βόρεια θα κάνει «βουτιά» υπό το μηδέν.

Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί για τα επόμενα εικοσιτετράωρα με καταιγίδες και χιόνια σε αρκετές περιοχές. Μάλιστα, ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος έκανε λόγο για χιονόπτωση ακόμη και σε περιοχές της Αττικής.

Στα Βόρεια Προάστια

«Την Πέμπτη το πρωί, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, υπάρχει μια πιθανότητα να χιονίσει στα βόρεια προάστια της Αττικής και βορειότερα – βορειοδυτικότερα και βορειοανατολικότερα γεωγραφικά στον νομό» υποστήριξε ο μετεωρολόγος.

Oπως είπε, είναι πολύ πιθανό να χιονίσει σε περιοχές όπως ο Άγιος Στέφανος, οι Θρακομακεδόνες, η Άνοιξη, τα Βίλια, η Εκάλη, οι Αφίδνες, η Μαλακάσα, ο Αυλώνας, ίσως και η Φυλή, ο Βαρνάβας, η Ιπποκράτειος Πολιτεία, το Γραμματικό, η πόλη της Πεντέλης, η Δροσιά, ο Διόνυσος και η Σταμάτα.

«Στους νομούς Βοιωτίας και Φθιώτιδας οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν ακόμη χαμηλότερα υψομετρικά, ενώ στην Εύβοια, όπως και στη βόρεια Αττική, οι χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται το πρωί της Πέμπτης περίπου πάνω από τα 300-350 μέτρα» επισημαίνει ο κ. Καλλιάνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This