Κυριακή 1/8/2021

Η ανεξέλεγκτη Κεραμέως, το άνοιγμα των σχολείων και η αντίδραση των λοιμωξιολόγων

Επικίνδυνη αλλά και ανεξήγητη η εμμονή της υπουργού

Απίστευτα γεγονότα σήμερα στην επιτροπή λοιμωξιολογων όπου παρούσα ήταν και η Νίκη Κεραμεως η οποία μάλιστα εισηγείται να ανοίξουν άμεσα τα σχολεια, ειδικά οι τελειόφοιτοι με προϋπόθεση τη διενέργεια covid self tests! Την ίδια στιγμή που έρχεται στην δημοσιότητα βρετανική έρευνα και τεκμηριώνει πως η περιβόητη βρετανική μετάλλαξη που σαρώνει στις μικρότερες ηλικίες, παρουσιάζει ραγδαία αύξηση θνητότητας!
Και κάπου εδώ ξεκινάν οι περίεργες καταστάσεις που προκαλούν τεράστια ερωτηματικά.  Η αρχική απαίτηση της κυρίας Κεραμέως ήταν να ανοίξουν τα σχολεία στις 12/4.

Υπουργική παράνοια από την Νίκη Κεραμέως κατά των Ελλήνων μαθητών IB2!

Έπειτα όμως από την ανακοίνωση του IBO ότι σε όποια σχολεία θα είναι κλειστά έως τις 5/4 θα ακυρώνονται οι εξετάσεις, η κυρία Κεραμέως «ξαφνικά» αλλάζει πλεύση και εισηγείται το άνοιγμα των σχολείων στις 5/4!
Οι «συμπτώσεις» είναι πλέον πολλές για να είναι συμπτώσεις. Εχθές μάλιστα το newsbreak.gr αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο αναφορικά με τους μαθητές του International Baccalaureate. Γύρω από τους οποίους περιέργως φαίνεται να περιστρέφεται όλη αυτή η πρεμούρα της υπουργού για το άμεσο άνοιγμα των σχολείων, παρά το ότι η πανδημία όχι μόνο δεν το επιτρέπει, αλλά η εξέλιξη με την βρετανική μετάλλαξη θα έπρεπε να το αποτρέπει πλήρως!

Πρόκειται για κάποιο καπρίτσιο; Εκδικητικότητα; Έλλειψη στοιχειώδους νοημοσύνης; Την ίδια στιγμή, πλήθος επιστημόνων και φυσικά σχεδόν το σύνολο των γονέων και των μαθητών επιμένουν πως μία τέτοια κίνηση συνιστά μέγιστο κίνδυνο την συγκεκριμένη στιγμή. Γεγονός μάλιστα που οι Έλληνες μαθητές IB την εκφράζουν με μία επιστολή – κόλαφο

Με αυτή τη συμπεριφορά όμως η κυρία υπουργός, υπονομεύει την τύχη των παιδιών. Την υγεία τους, τις σπουδές τους, το μέλλον τους. Αδιαφορεί για τα νέα δεδομένα της πανδημίας, ακόμα και για τις εισηγήσεις των επιστημόνων.

Όπως ήταν επόμενο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι λοιμωξιολόγοι αντέδρασαν έντονα και δεν πάρθηκε καμιά απόφαση. Η συζήτηση θα επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ