«Ριφιφί» από τον… κορωνοϊό στις Φυλακές Διαβατών με 9 κρούσματα!

Πραγματοποιήθηκαν μαζικά rapid tests στο σωφρονιστικό ίδρυμα, μετά από συνεχή αιτήματα των εργαζομένων

Must Read

Νέος συναγερμός «ήχησε» στις φυλακές των Διαβατών, με τα αποτελέσματα των rapid tests στη δομή να «αποκαλύπτουν» εννέα κρούσματα κορωνοϊού σε τρόφιμους και προσωπικό.

Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις εργαζόμενους και έξι κρατούμενους, γεγονός που, φυσικά, προκαλεί έντονη ανησυχία, καθώς στα σωφρονιστικά καταστήματα επικρατεί συνωστισμός, γεγονός που ευνοεί τη μεγάλη διασπορά του ιού.

Τα μαζικά rapid tests στις φυλακές των Διαβατών έγιναν μετά από συνεχή αιτήματα των εργαζομένων, με τους τελευταίους να ζητούν να συνεχιστούν τα τεστ, μετά τα εν λόγω ευρήματα, ωστόσο, αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά έχουν σταματήσει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό, πάντως, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα ή είναι ασυμπτωματικοί και έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This