Η ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει τη συμπεριφορά της διοίκησης του Ευαγγελισμού σε ειδικευόμενους γιατρούς

Τι αναφέρει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά

Must Read

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) με ανακοίνωσή της και έγγραφο προς τη διοίκηση 1ης Υ.ΠΕ., καταγγέλλει τον Διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Αναστάσιο Γρηγορόπουλο και τον Αναπληρωτή Διοικητή Ηρόδοτο Βαμβουρέλη, για «απαράδεκτη, πρωτοφανή αυταρχική ενέργεια σε ειδικευόμενους γιατρούς».

Σύμφωνα με την ΕΙΝΑΠ αποφάσισαν να επιβάλλουν σε έναν ειδικευόμενο ποινή στέρησης μισθού 15 ημερών «για απρεπή και επιθετική συμπεριφορά στου πρόσωπο του Αναπληρωτή Διοικητή» και για «απείθεια», ενώ σε άλλον ειδικευόμενο ποινή στέρησης μισθού 5 ημερών «γιατί δε φορούσε σωστά τη μάσκα του».

Οι ποινές αυτές, όπως αναφέρεται στη σχετική καταγγελία, συνοδεύονται από «συστάσεις» «να είστε περισσότερο προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας προς τους εκπροσώπους της Διοίκησης του νοσοκομείου».

«Συνιστούμε στους κ.κ Γρηγορόπουλο και Βαμβουρέλη, αλλά και σε όλους τους Διοικητές νοσοκομείων να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα και με τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και υποδομών, αντί να παρενοχλούν το ιατρικό έργο των ειδικευόμενων και όλων των γιατρών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΙΝΑΠ.

Ολόκληρη η καταγγελία:

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει τον Διοικητή του νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» κ. Γρηγορόπουλο και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Βαμβουρέλη οι οποίοι προχώρησαν σε μία απαράδεχτη, πρωτοφανή αυταρχική ενέργεια σε ειδικευόμενους γιατρούς.

Συγκεκριμένα, επιβάλλουν σε έναν ειδικευόμενο ποινή στέρησης μισθού 15 ημερών «για απρεπή και επιθετική συμπεριφορά στου πρόσωπο του Αναπληρωτή Διοικητή» και για «απείθεια». Σε άλλον ειδικευόμενο ποινή στέρησης μισθού 5 ημερών «γιατί δε φορούσε σωστά τη μάσκα του».

Οι ποινές αυτές συνοδεύονται από «συστάσεις» «να είστε περισσότερο προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας προς τους εκπροσώπους της Διοίκησης του νοσοκομείου».

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, είναι εξοργιστικά προκλητικό Διοικητές νοσοκομείων να στρέφονται ενάντια στους ειδικευόμενους γιατρούς που επί 13 συνεχόμενους μήνες είναι στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία.

Συνιστούμε στους κ.κ Γρηγορόπουλο και Βαμβουρέλη, αλλά και σε όλους τους Διοικητές νοσοκομείων να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα και με τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και υποδομών, αντί να παρενοχλούν το ιατρικό έργο των ειδικευόμενων και όλων των γιατρών.

Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του Διοικητή της 1ης Υ.Πε. και της Πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ώστε να ακυρωθεί αμέσως αυτή η απαράδεκτη ενέργεια.

Αυτονόητα προσφέρουμε και στους δύο συναδέλφους ειδικευόμενους γιατρούς κάθε αναγκαία πρακτική στήριξη (οικονομική, νομική, κ.λπ.).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This