Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ενοίκων της πολυκατοικίας που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Καλαμαριά

Must Read

Τεράστιες είναι οι ζημιές από την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε οχήματα στην πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Καλλιπόλεως στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με μαρτυρία ένοικου περίπου στις 03:00 το πρωί τους χτύπησαν οι γείτονες το κουδούνι, τρομοκρατημένοι από τους πυκνούς καπνούς που είχαν τυλίξει το κτήριο.

Μαρτυρίες των κατοίκων

Η κυρία Αλεξία κάνει λόγο για μαρτυρικές στιγμές μέχρι να καταφέρουν να κατέβουν στο δρόμο, μέσα στους καπνούς και τις φλόγες μαζί με τους υπόλοιπους ενοίκους. Όπως αναφέρει, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας δεν πρόλαβαν να κατέβουν, αλλά ευτυχώς δεν συνέβησαν τα χειρότερα. «Θα καιγομασταν ζωντανοί» είπε φανερά τρομοκρατημένη.

Η Όλγα συγκλονισμένη περιγράφει την κόλαση που έζησε. Σύμφωνα με την ίδια αρχικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και στη συνέχεια άκουσαν έναν ήχο σαν της βροχής. Όταν άνοιξε το παράθυρο να δει τι έχει συμβεί την τύλιξε ένας μαύρος καπνός που κόντεψε να την πνίξει.

Σύμφωνα με το voria.gr, στην πολυκατοικία μένει ένας άνδρας που εργάζεται στην Αστυνομία και το αυτοκίνητο του και η μηχανή του ήταν από αυτά που βρέθηκαν στο στόχαστρο των εμπρηστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This