«Στη θυρίδα αποθήκευα κείμενα για ένα σήριαλ που έγραφα» είπε ο Γκουρούσης – Τι άλλαξε στην κατάθεσή της η Καμπουρέλη

Tα τρία πρόσωπα στα οποία εστιάζουν οι αρχές

Must Read

Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει τρία νέα πρόσωπα τα οποία πιθανόν να εμπλέκονται στην υπόθεση με την κλοπή – μαμούθ από θυρίδες της τράπεζας του Νέου Ψυχικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αλλοδαπός, ένας άνδρας που φέρεται να είχε επενδυτική συνεργασία με το ζεύγος ΓκουρούσηΚαμπουρέλη και μια γυναίκα ενδυματολόγος ερευνώνται από τις αρχές μετά τη σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή του περιεχομένου τεσσάρων θυρίδων.

Κατά την διάρκεια της απολογίας του, ο Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος επειδή βρέθηκε το DNA του στις θυρίδες, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο ριφιφί και κατέθεσε ότι ήταν πληρεξούσιος στη θυρίδα του γιου του, ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε στο όνομά του μια θυρίδα σε άλλο τραπεζικό κατάστημα προκειμένου να φυλάσσει τα συγγραφικά του έργα.

«Γράφω ένα σήριαλ για την ΕΡΤ»

Στην ερώτηση του ανακριτή για τις επισκέψεις του στην τράπεζα, τον Οκτώβριο, ο Βασίλης Γκουρούσης απάντησε: «Γράφω ένα σήριαλ για την ΕΡΤ και μου είχε ζητηθεί από τον Ιούλιο του 2020 να τους γράψω 40- 45 επεισόδια. Τα κείμενα που γράφω, τα αποθηκεύω στην θυρίδα. Κατά τη διάρκεια συγγραφής των κειμένων, έπρεπε να μεταβαίνω στην τράπεζα για να ελέγχω τα κείμενα που είχα ήδη γράψει, να αποθηκεύω κείμενα και ούτω καθεξής. Εκτός από τις ημερομηνίες που με ρωτήσατε είχα πάει στην θυρίδα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Οκτωβρίου αλλά η τράπεζα ήταν κλειστή λόγω κορωνοϊού. Στις 22/10/2020 ξανά πήγα στην τράπεζα παρότι είχα ήδη πάει και την προηγούμενη μέρα, διότι ήθελα να εναποθέσω κι άλλα πράγματα και διότι είχα ξεχάσει να πάρω από την θυρίδα και ένα ρολόι».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν γνωρίζει την κοσμική κυρία που ήταν μια από τα θύματα της κλοπής και είχε υπάρξει πελάτισα στο κέντρο αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη, ο ίδιος απάντησε: «Ως όνομα δε μου λέει τίποτα, αλλά αν την δω μπορεί και να την θυμηθώ επίσης δε μου θυμίζουν τίποτα τα ονόματα των λοιπών ιδιοκτητών των θυρίδων».

Την ίδια στιγμή ερευνάται ο ρόλος του γνωστού άνδρα ο οποίος εμφανίζεται να έχει επενδύσει στην επιχείρηση της Τέτας Καμπουρέλη: «Είναι επιχειρηματίας, ο οποίος είχε βάλει χρήματα στην εταιρεία του κομμωτηρίου. Δεν θυμάμαι αν είχα ενημερώσει τη σύζυγό μου για το ότι τον είχα θέσει νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας» κατέθεσε ο Γκουρούσης.

Άλλαξε την κατάθεσή της για το κέντρο αισθητικής

Η σύζυγος του προφυλακισθέντα, Τέτα Καμπουρέλη κατέθεσε στον ανακριτή ως μάρτυρας υπεράσπισης χαρακτηρίζοντας τον Γκουρούση ως «νευρικό αλλά ταυτόχρονα άνθρωπο της οικογένειας» ο οποίος «λατρεύει τα παιδιά και τα εγγόνια μας και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έκανα ποτέ κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την οικογένειά του». Επιπλέον η ίδια άλλαξε την αρχική της κατάθεση κατά την οποία υποστήριξε ότι το κέντρο ασιθητικής ανήκει στον σύζυγό της: «Στο κομμωτήριο που έχω το αφεντικό είναι ο S.G. Ο σύζυγος μου δεν έχει καμία σχέση και ο γιος μου δεν είναι αφεντικό αλλά εργάζεται στο κέντρο αισθητικής. Στην αρχική μου κατάθεση όσα ανέφερα σχετικά με το κομμωτήριο ήταν λάθος διότι δε γνωρίζω καθόλου τα φορολογικά της εταιρείας. Τηλεφώνησα στο γιο μου και με ενημέρωσε σχετικά με την ιδιοκτησία του καταστήματος» κατέθεσε η Τέτα Καμπουρέλη. Επιπροσθέτως, η «εθνική μανικιουρίστ» δήλωσε ότι ο ο σύζυγος της «μετέφερε συχνά τον υπολογιστή μαζί γιατί λόγω κορωνοϊού, οι παραστάσεις του ανεβαίνουν online streaming και πρέπει να ελέγχει την διαδικασία, ενώ ήλεγχε και τα e-mail».

Όσον αφορά για τις κυρίες της υψηλής κοινωνίας που είδαν τα χρήματα και τα κοσμήματά τους να κάνουν φτερά από τις θυρίδες, η Τέτα Καμπουρέλη κατέθεσε ότι γνωρίζει μόνο μια από τις τέσσερις και ότι ο σύζυγός της δεν είχε ποτέ επαφή μαζί της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This