Παρασκευή 23/7/2021

Παράνοια! Οι τούρκοι μας κατηγορούν ότι πήγαμε να πνίξουμε 82 μετανάστες!

Τους οποίους οι ίδιοι είχαν αφήσει στο έλεος του Θεού!

Άλλη μία δολοφονική ενέργεια κατά μεταναστών αποκαλύπτουν οι τούρκοι στην προσπάθειά τους να συκοφαντήσουν την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο η YeniSafak ανάρτησε  είδηση σύμφωνα με την οποία το «ηρωικό τουρκικό λιμενικό» έσωσε 82 παράνομους μετανάστες σε δύο διαφορετικές φουσκωτές λέμβους, τους οποίους οι ελληνικές αρχές είχαν «αφήσει να πνίγουν»!

Μα το ίδιο το τουρκικό μέσο ομολογεί ότι οι δύο λέμβοι βρισκόντουσαν στα τούρκικα χωρικά ύδατα! Δηλαδή, δύο λέμβοι με 82 μετανάστες ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια, δεν έφτασαν ποτέ στα ελληνικά χωρικά ύδατα – σύμφωνα πάντα με τους τούρκους – και έσπευσε το τουρκικό λιμενικό για να τους σώσει από τους «κακούς Έλληνες»!

Ομολογούν μόνοι τους τα εγκλήματα τους.

Η είδηση όπως αναρτήθηκε στην τουρκική ιστοσελίδα, με την σχετική φωτογραφία:

Οι ομάδες της Ακτοφυλακής, που συνεχίζουν να πολεμούν κατά των παράνομων διαβάσεων στο Βόρειο Αιγαίο, έλαβαν τις πληροφορίες ότι υπήρχαν παράνομοι μετανάστες σε δύο χωριστές βάρκες καουτσούκ από την περιοχή Ayvacık Babakale και το ακρωτήριο Kadırga.

Οι ομάδες που στάλθηκαν στην περιοχή έσωσαν 82 λαθρομετανάστες με καουτσούκ.

Οι παράνομοι μετανάστες που «απελευθερώθηκαν» στα τουρκικά χωρικά ύδατα από τις ομάδες της Ελληνικής Ακτοφυλακής μεταφέρθηκαν στον Σταθμό Ακτοφυλακής στην πόλη Küçükkuyu.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ