Απελπισμένος ηλικιωμένος κάνει απεργία πείνας γιατί του κόψανε την σύνταξη (video)

Σε απόγνωση βρίσκεται ο 75χρονος που του έχει κοπεί η σύνταξη εδώ και 8 χρόνια!

Must Read

Σε απόγνωση βρίσκεται ένας 75χρονος κάτοικος της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και βρίσκεται για δεύτερη μέρα έξω από το Δημαρχείο στο κέντρο της πόλης.

Ο ονομαζόμενος κ. Γιάννης εδώ και 8 χρόνια ζει με τη βοήθεια της εκκλησίας αλλά και των γειτόνων, καθώς του έχει κοπεί η σύνταξη, αφού σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο ίδιος φέρεται να παίρνει σύνταξη από τη Γερμανία και για αυτό το λόγο δεν δικαιούται τη σύνταξη του ΟΓΑ.

Ο κύριος Γιάννης μιλώντας στο e-evros.gr, υποστηρίζει ότι ποτέ του δεν εργάστηκε ή επισκέφτηκε την Γερμανία και φαίνεται να τον έχουν μπερδέψει με κάποιον άλλον

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος άνδρας, προσπαθώντας να βγάλει τα προς το ζην, έκανε κάποια μεροκάματα ως μάστορας, αλλά τον Οκτώβρη η αστυνομία του κατάσχεσε τα εργαλεία, με την αιτιολογία ότι εργαζόταν παράνομα.

Ο 75χρονος πατέρας επτά παιδιών βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και απειλεί ότι θα βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό του, στην περίπτωση που προσπαθήσουν να το σηκώσουν με γερανό, καθώς του έχουν αποδοθεί ήδη 3 κλήσεις από την Τροχαία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This