Παρασκευή 23/7/2021

Απελπισμένος ηλικιωμένος κάνει απεργία πείνας γιατί του κόψανε την σύνταξη (video)

Σε απόγνωση βρίσκεται ο 75χρονος που του έχει κοπεί η σύνταξη εδώ και 8 χρόνια!

Σε απόγνωση βρίσκεται ένας 75χρονος κάτοικος της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και βρίσκεται για δεύτερη μέρα έξω από το Δημαρχείο στο κέντρο της πόλης.

Ο ονομαζόμενος κ. Γιάννης εδώ και 8 χρόνια ζει με τη βοήθεια της εκκλησίας αλλά και των γειτόνων, καθώς του έχει κοπεί η σύνταξη, αφού σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο ίδιος φέρεται να παίρνει σύνταξη από τη Γερμανία και για αυτό το λόγο δεν δικαιούται τη σύνταξη του ΟΓΑ.

Ο κύριος Γιάννης μιλώντας στο e-evros.gr, υποστηρίζει ότι ποτέ του δεν εργάστηκε ή επισκέφτηκε την Γερμανία και φαίνεται να τον έχουν μπερδέψει με κάποιον άλλον

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος άνδρας, προσπαθώντας να βγάλει τα προς το ζην, έκανε κάποια μεροκάματα ως μάστορας, αλλά τον Οκτώβρη η αστυνομία του κατάσχεσε τα εργαλεία, με την αιτιολογία ότι εργαζόταν παράνομα.

Ο 75χρονος πατέρας επτά παιδιών βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και απειλεί ότι θα βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό του, στην περίπτωση που προσπαθήσουν να το σηκώσουν με γερανό, καθώς του έχουν αποδοθεί ήδη 3 κλήσεις από την Τροχαία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ