Κυριακή 25/7/2021

Για μια εβδομάδα αναστέλλεται το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα

Κανονικά οι διαδημοτικές μετακινήσεις και στις ΠΕ Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας

Αναστέλλεται η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στις ΠΕ Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας από τη Δευτέρα 5 Απριλίου μέχρι τις 12 Απριλίου, σύμφωνα με την ΓΓΠΠ.

Διαβάστε ακόμα: Οργή των εμπόρων της Αχαΐας για το στοπ στο άνοιγμα: «Πρωτοφανής εμπαιγμός… Ετοιμαστείτε για τρελά σχέδια»

Σε συνέχεια της έκτακτης συνεδρίασης της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων που πραγματοποιήθηκε χθες και είχε εισήγηση αναστολής του ανοίγματος, «λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας, αποφασίζεται η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις τρεις αυτές ΠΕ και έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν αναφέρεται κάτι για τις διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα, οπότε μέχρι νεωτέρας, αυτές ισχύουν κανονικά από σήμερα (πιλοτικά δίνοντας τη δυνατότητα για άσκηση με SMS 6 εκτός του δήμου κατοικίας με τη χρήση οχήματος, σε υπαίθριο χώρο έως 3 άτομα ή μία οικογένεια) και σε αυτές τις τρεις περιοχές.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ