Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών: «Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, θα μείνουμε ανοικτά»

«Δεν είναι η αγορά εστία μετάδοσης του ιού, γιατί έχει υγειονομικά πρωτόκολλα» τονίζει ο πρόεδρος

Must Read

Το δικό του σχόλιο για την απόφαση που ελήφθη από την κυβέρνηση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στις περιοχές όπου η επιδημιολογική κατάσταση είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, δηλαδή σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, έκανε ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Κώστας Ζαφειρόπουλος.

Μετά από την οργισμένη ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου, ο οποίος έκανε λόγω για «πρωτοφανή εμπαιγμό»ακολούθησαν οι δηλώσεις του Προέδρου, που φανερά αγανακτισμένος αδυνατεί να καταλάβει την λογική της απόφασης αυτής.

«Είναι απαράδεκτο να ενημερωνόμαστε μέσα στη νύχτα ότι δεν ανοίγουμε και είναι απαράδεκτο να μένουμε κλειστοί. Η μισή Ελλάδα είναι στο βαθύ κόκκινο και δεν έχουμε καταλάβει με ποιο σκεπτικό πάρθηκε η απόφαση» είπε φανερά αγανακτισμένος.

«Δεν έχουμε άλλο περιθώριο, είναι όλα στα κάγκελα»

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε ότι «δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση», υπογραμμίζοντας ότι «θα καλέσουμε όλους τους συναδέλφους και θα μείνουμε ανοικτά», καθώς όπως είπε «δεν έχουμε άλλο περιθώριο, είναι όλα στα κάγκελα». Όπως είπε ο κ. Ζαφειρόπουλος, δεν είναι η αγορά εστία μετάδοσης του ιού, γιατί έχει υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρούσαν όλοι και θα τα τηρήσουν.

Τέλος, ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών διερωτήθηκε γιατί δεν κλείνει η Αθήνα και κλείνει η Πάτρα, αφού έχει περισσότερα κρούσματα. «Έτσι κι αλλιώς αρκετοί δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν» σχολίασε ο κ. Ζαφειρόπουλος καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This