Σάββατο 24/7/2021

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών: «Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, θα μείνουμε ανοικτά»

«Δεν είναι η αγορά εστία μετάδοσης του ιού, γιατί έχει υγειονομικά πρωτόκολλα» τονίζει ο πρόεδρος

Το δικό του σχόλιο για την απόφαση που ελήφθη από την κυβέρνηση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στις περιοχές όπου η επιδημιολογική κατάσταση είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, δηλαδή σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, έκανε ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Κώστας Ζαφειρόπουλος.

Μετά από την οργισμένη ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου, ο οποίος έκανε λόγω για «πρωτοφανή εμπαιγμό»ακολούθησαν οι δηλώσεις του Προέδρου, που φανερά αγανακτισμένος αδυνατεί να καταλάβει την λογική της απόφασης αυτής.

«Είναι απαράδεκτο να ενημερωνόμαστε μέσα στη νύχτα ότι δεν ανοίγουμε και είναι απαράδεκτο να μένουμε κλειστοί. Η μισή Ελλάδα είναι στο βαθύ κόκκινο και δεν έχουμε καταλάβει με ποιο σκεπτικό πάρθηκε η απόφαση» είπε φανερά αγανακτισμένος.

«Δεν έχουμε άλλο περιθώριο, είναι όλα στα κάγκελα»

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε ότι «δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση», υπογραμμίζοντας ότι «θα καλέσουμε όλους τους συναδέλφους και θα μείνουμε ανοικτά», καθώς όπως είπε «δεν έχουμε άλλο περιθώριο, είναι όλα στα κάγκελα». Όπως είπε ο κ. Ζαφειρόπουλος, δεν είναι η αγορά εστία μετάδοσης του ιού, γιατί έχει υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρούσαν όλοι και θα τα τηρήσουν.

Τέλος, ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών διερωτήθηκε γιατί δεν κλείνει η Αθήνα και κλείνει η Πάτρα, αφού έχει περισσότερα κρούσματα. «Έτσι κι αλλιώς αρκετοί δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν» σχολίασε ο κ. Ζαφειρόπουλος καταλήγοντας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ