Σάββατο 8/5/2021

Τραγούδι για τα δύο παλικάρια που «έσβησαν» στην άσφαλτο – «Με έπιαναν τα δάκρυα» λέει ο Αλέκος Ζαζόπουλος (video)

Αυτός που πεθαίνει αφήνει αιώνια θλίψη και πόνο στους δικούς του. Μακάρι μέσα από το κομμάτι να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να προσέχουν πολύ όταν οδηγούν»

Συγκινεί το νέο τραγούδι του Αλέκου Ζαζόπουλου με τίτλο «Το μαντάτο στην άσφαλτο», το οποίο έχει αφιερώσει σε στενό οικογενειακό του πρόσωπο που πριν από λίγο καιρό έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο κάνοντας ριψοκίνδυνα κόλπα με τη μηχανή του.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Στις 25 Φεβρουαρίου 2021 δύο νέα παιδιά κάνοντας κόντρες με τις μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες τους στην περιφερειακή οδό του Αιγάλεω έχασαν τη ζωή τους. Οι ηλικίας 25 και 30 ετών νέοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήθελαν να περάσουν με ταχύτητα ο ένας δίπλα από τον άλλον. Ομως, αντί να συμβεί αυτό, οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν μετωπικά και οι οδηγοί τους άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Ο ένας από τους νέους που έχασαν τη ζωή τους ήταν ο γνωστός youtuber Αντρέας Ρίγκο, ενώ ο 25χρονος Παύλος Ποιμενίδης ήταν οικογενειακός γνωστός του Αλέκου Ζαζόπουλου. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην «Espresso» για το τραγικό δυστύχημα και για την απόφασή του να αφιερώσει στη μνήμη των δύο παιδιών το νέο του τραγούδι με τίτλο «Το μαντάτο στην άσφαλτο». Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο σε στίχους Σωτήρη Κόρδα και μουσική Γιάννη Αργυρού, το οποίο κυκλοφορεί από τη Real Music και καταπιάνεται με τις τραγικές απώλειες ανθρώπων στον βωμό της ασφάλτου.

«Με έπιαναν τα δάκρυα»

«Το τραγούδι ήρθε στα χέρια μου πριν από δύο μήνες. Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να το τραγουδήσω από τη συγκίνηση, καθώς με έπιαναν τα δάκρυα λόγω των στίχων του. Πριν από λίγο καιρό έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του ο ανιψιός του κουμπάρου μου, που μας συνδέει μακροχρόνια φιλία, και μου ζήτησε να κυκλοφορήσω το τραγούδι στη μνήμη του νεαρού Παύλου. Δεν είχαμε σκοπό να κυκλοφορήσουμε το τραγούδι, αλλά μετά το τραγικό συμβάν πήραμε την απόφαση με την εταιρία μου Real music να το κάνουμε γνωστό στο ευρύ κοινό περνώντας το μήνυμα στα νέα παιδιά ότι πρέπει να προσέχουν πολύ στον δρόμο» λέει με συγκίνηση ο Αλέκος Ζαζόπουλος και συνεχίζει: «Αυτός που πεθαίνει αφήνει πίσω του μια αιώνια θλίψη και πόνο στους δικούς του ανθρώπους και μακάρι μέσα από το τραγούδι μας να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να προσέχουν πολύ όταν οδηγούν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ