ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΤο σημείωμα που άφησε η 67χρονη πριν βουτήξει στο κενό από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου

Το σημείωμα που άφησε η 67χρονη πριν βουτήξει στο κενό από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου

Τρεις λέξεις με κεφαλαία γράμματα

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση αυτοχειρίας μιας 67χρονης γυναίκας που βούτηξε στο κενό από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου Πατρών.

Η 67χρονη μητέρα τριών παιδιών, που στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας, έδωσε τέλος στη ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο. Την ίδια στιγμή, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την απόφασή της να πηδήξει από τον όροφο του νοσοκομείου που εξυπηρετεί περιστατικά κορωνοϊού, ενώ δεν νοσηλευόταν σε αυτό.

Το σημείωμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thebest.gr, η 67χρονη γυναίκα άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα πριν προχωρήσει στη μοιραία πράξη. Η ίδια είχε γράψει στο χαρτί τρεις λέξεις με κεφαλαία γράμματα και ζητούσε να ταφεί, χωρίς όμως να αναφέρει τίποτα παραπάνω για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης