Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Διαμαρτυρίες υγειονομικών – Ζητούν την ενίσχυση του ΕΣΥ

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα νοσοκομεία πραγματοποιούνται σήμερα από τους υγειονομικούς.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, οι υγειονομικοί και τα σωματεία των εργαζομένων, πραγματοποιούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις έξω από τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής ημέρας δράσης για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Διαμαρτυρία Νοσοκομειακών γιατρών στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» Θεσσαλονίκης

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), που θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση σήμερα στις 4:00 μμ. στο Υπουργείο Υγείας. Η ΟΕΝΓΕ διεκδικεί μεταξύ άλλων ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με εξοπλισμό και υποδομές, επίταξη του ιδιωτικού τομέα, μέτρα προστασίας και εξασφάλιση εμβολίων για το μαζικό και έγκαιρο εμβολιασμό όλου του λαού.

Συγκέντρωση Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Επίσης σήμερα πραγματοποίησε συγκέντρωση και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί, ένταξη στα ΒΑΕ, χαρακτηρισμό θανάτου νοσηλευτή από κορωνοϊό ως εργατικό ατύχημα, μονιμοποίηση εκτάκτων, ισχυρή Δημόσια Υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση, αυξήσεις στους μισθούς, έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους υγειονομικούς και προνοιακούς υπαλλήλους ως Δώρο Πάσχα.

Συγκέντρωση Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»

Συγκέντρωση Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ