Συγκινεί ο σύζυγος της 36χρονης Έλενας που «έσβησε» στο τιμόνι: «Που με άφησες καρδούλα μου;»

«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η γυναίκα μου ήταν ένας πραγματικός άγγελος»

Must Read

Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας μιας 36χρονης γυναίκας από τη Λαμία που άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στο οποίο επέβαιναν τα δυο της παιδιά.

Το όχημα που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα έπεσε σε μια κολώνα όμως από θαύμα τα δυο παιδιά δεν τραυματίστηκαν. Οι αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν την γυναίκα αναίσθητη και τα δύο ανήλικα παιδιά της να κλαίνε σοκαρισμένα.

«Ο φύλακας άγγελός μας»

Μιλώντας στο LamiaReport ο σύζυγος της άτυχης Έλενας περιγράφει συγκλονισμένος ότι λίγα λεπτά πριν το μοιραίο, βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του και δεν μπορούσε να φανταστεί το κακό που θα τους «χτυπούσε» την πόρτα.

«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η γυναίκα μου ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ήταν η τέλεια μητέρα και σύζυγος. Ο φύλακας άγγελός μας. Μας φρόντιζε, μας πρόσεχε και νοιαζόταν για μας και όλους τους δικούς της ανθρώπους. Δεν υπάρχει στον κόσμο καλύτερος άνθρωπος...ειναι πολύ μεγάλο το κακό που μας βρήκε…» δήλωσε ο σύζυγός της, ενώ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά την αγαπημένη του: «Καλό ταξίδι ψυχούλα μου καλό παράδεισο αγάπη μου… Που με άφησες καρδούλα μου» έγραψε και ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This