Δευτέρα 17/5/2021

Ξεσηκωμός εμπόρων στην Κοζάνη: «Τη Δευτέρα ανοίγουμε. Και όχι click away, κανονικά με ραντεβού. Τέλος» (video)

«Γιατί δεν έχει έρθει κάποιος στην περιοχή να δει τι γίνεται;» αναρωτιέται ο Δήμαρχος Εορδαίας

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Aθανάσιος Δραγατσίκας ήταν εξοργισμένος από την απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη από Δευτέρα, αλλά να ανοίξει σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα.

«Εμείς τη Δευτέρα το πρωί, κατά 99,9%, θα είμαστε έξω από το Δημαρχείο Κοζάνης και θα ανοίξουμε τα μαγαζιά μας. Την Δευτέρα ανοίγουμε. Και όχι click away, click in shop κανονικά με ραντεβού. Τέλος», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμα: Επαναλειτουργεί το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, αλλά όχι σε Κοζάνη!

«Γιατί δεν έχει έρθει ο ΕΟΔΥ, η Πολιτική Προστασία και οι επιστήμονες;»

O Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς από την πλευρά του, μιλώντας στο TOP CHANNEL, αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν έχει έρθει κάποιος στην περιοχή να δει τι γίνεται;» και πρόσθεσε: «Γιατί δεν απαντάει κανείς γιατί τα κρούσματα στην περιοχή αυξάνονται, ενώ το λιανεμπόριο παραμένει κλειστό. Δεν είναι το λιανεμπόριο που αυξάνει τα κρούσματα».

Το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης βρέθηκε στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, ο κ. Πλακεντάς είπε ότι ζήτησε να παραστεί στη συνάντηση και του είπαν ότι είναι ενδονοσοκομειακή.

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο ζητάμε να μας εξηγήσουν γιατί υπάρχει τεράστια αύξηση στην περιοχή, γιατί δεν έχει έρθει ο ΕΟΔΥ, η Πολιτική Προστασία και οι επιστήμονες», επισημαίνει ο Δήμαρχος Εορδαίας και τονίζει: «Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, με σημερινή ενημέρωση, δόθηκαν 12 εξιτήρια και οι νοσηλευόμενοι από 45 έπεσαν στους 34. Αυτά δεν τα λαμβάνουν υπόψη;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ