Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ στη Δράμα (video)

Must Read

Σε κλίμα οδύνης, μεταξύ λίγων συγγενών και φίλων, πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ, στο εξωκλήσι της Ζωοδοόχου Πηγής Καλλίφυτου, στον τόπο καταγωγής του, την Δράμα.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, γείτονες και γνωστοί κατέφθαναν στο πατρικό σπίτι του δημοσιογράφου, για να συλληπηθούν την ηλικιωμένη μητέρα του, την σύζυγο και το γιο του.

Η κηδεία προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι δεδομένου ότι έπρεπε να έρθει από τη Γερμανία η αδερφή του.

Στην κάμερα του Open μίλησε και ο θείος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, ο οποίος ήταν συντετριμμένος. «Τον Γιώργο τον μεγαλώσαμε σε αυτή τη γειτονιά και ήταν ένα παιδί που βοηθούσε όπως μπορούσε. Αναρωτιόμαστε γιατί έγινε η δολοφονία. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο Γιώργος θα έχει αυτό το τέλος» είπε.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της αδερφής του

Η αδερφή του δημοσιογράφου, φανερά συντετριμμένη, έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον χαμό του.

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…» έγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This