Δευτέρα 17/5/2021

Πώς έμαθε η σύζυγος του Καραϊβάζ ότι ο άντρας της είναι νεκρός

Τραγική ειρωνία το γεγονός ότι έψαχνε τον σύζυγό της να καλύψει το ρεπορτάζ

Σκηνές από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, το «μαύρο» μεσημέρι που τραυματίστηκε η ίδια η δημοκρατία και η ελευθερία λόγου στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις δραματικές σκηνές που περιέγραψε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μόλις εκείνος πληροφορήθηκε ότι πυροβόλησαν τον γνωστό δημοσιογράφο. Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο κ. Καλλιακμάνης, η σύζυγος του Καραϊβάζ, Στάθα, η οποία περίμενε τον σύζυγό της να επιστρέψει από την εκπομπή για να φάνε μεσημεριανό, πληροφορήθηκε ότι κάτι κακό συνέβη κοντά στο σπίτι τους και συγκεκριμένα κοντά στο αυτοκίνητο του συζύγου της, με αποτέλεσμα να τον αναζητεί προκειμένου να τον ενημερώσει για να καλύψει ο ίδιος το ρεπορτάζ.

«Έπαθε κάτι ο Γιώργος;»

«Με ενημέρωσε ένας συνάδελφος ότι χτύπησαν τον Γιώργο. Δεν τον πίστεψα. Προσπάθησα να μάθω τι είχε συμβεί. Τηλεφώνησα στον Μανώλη Ασαριώτη, δεν ήξερε τίποτα. Μετά κάλεσα τον Σπύρο Λεβειδιώτη, ούτε εκείνος γνώριζε. Πήρα τη γυναίκα του, τη Στάσα και αμέσως μου είπε: “Γιώργο, έπαθε κάτι ο Γιώργος;” Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό, και τότε μου είπε πως είχε γίνει κάτι έξω από το σπίτι της, κοντά στο αυτοκίνητο του Γιώργου. Μετά άκουσα μια αναστάτωση, φωνές και έκλεισε το τηλέφωνο» ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 20χρονος γιος του Καραϊβάζ, ο Δημήτρης, κατέβηκε από το διαμέρισμά τους προκειμένου να δει τι συνέβη στην περιοχή όπου ήδη είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος και δυνάμεις της αστυνομίας. «Είδε τα ρούχα του πατέρα του. Τον αναγνώρισε μέσα στα αίματα, πεσμένο στο έδαφος και κατέρρευσε» πρόσθεσε ο Καλλιακμάνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ