«Στα κάγκελα» με την κυβέρνηση οι επιταγμένοι γιατροί – Ετοιμάζουν μέχρι και μαζικές παραιτήσεις!

Δεν προτίθενται να δεχτούν την διαφαινόμενη παράταση της επίταξης

Must Read

Η αντίδραση των γιατρών που έχουν επιταχθεί, καθώς και του συνόλου των συναδέλφων τους που τάσσονται στο πλευρό τους, εξελίσσεται σε βόμβα έτοιμη να εκραγεί εναντίον της κυβέρνησης, καθώς την ερχόμενη βδομάδα λήγει ο μήνας της επίταξης.

Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που η συντριπτική πλειοψηφία τω επιταγμένων γιατρών παρουσιάστηκαν στα νοσοκομεία και τίμησαν το καθήκον τους, δεν προτίθενται να δεχτούν την διαφαινόμενη παράταση της επίταξης των υπηρεσιών τους. Έχουν ήδη προχωρήσει σε όλη την προεργασία για να στραφούν νομικά κατά της κυβερνητικής απόφασης, αλλά ακούγονται ακόμη πιο ηχηρές σκέψεις αντίδρασης, όπως μαζική παραίτηση από τον θεσμό των οικογενειακών γιατρών, αν δεν απαλλαγούν άμεσα από την επίταξη ή δεν εφαρμοστεί μια μορφή rotation για την επιλογή και άλλων γιατρών για να τους αντικαταστήσουν.

Μια τέτοια εξέλιξη εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, που επέλεξε επιτάσσοντας τους γιατρούς, την ευθεία επίθεση στους ήρωες της σύγχρονης εποχής που, εκτός των δημόσιων νοσοκομείων, έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους για την στήριξη και την φροντίδα των ασθενών του κορωνοϊού κατ’ οίκον, αποσυμφορώντας έτσι τα δημόσια νοσοκομεία όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται όμηροι του επικοινωνιακού κρεσέντου της κυβέρνησης με την επίταξή τους, αντί των μέτρων που είχαν προταθεί από πλευράς τους. Να σημειωθεί η αφωνία του ΙΣΑ, που έχει απογοητεύσει το σύνολο των γιατρών, καθώς φαίνεται ότι αντί να υποστηρίζει το δίκαιο των μελών του, συντάσσεται με την κυβερνητική προπαγάνδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This