Μεσολόγγι: Οι κάτοικοι της Κατοχής φτιάχνουν με δικά τους χρήματα τους δρόμους γιατί ο δήμος δεν…μπορεί! (video)

Must Read

Είδαν και απόειδαν οι κάτοικοι του χωριού Κατοχή στο Μεσολόγγι με την τρισάθλια κατάσταση των δρόμων τους και έτσι ανέλαβαν δράση…

Λόγω ανεπάρκειας, όπως λένε, του δήμου Μεσολογγίου να αποκαταστήσει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο του χωριού τους, αποφάσισαν οι ίδιοι να καλύψουν εθελοντικά και από την τσέπης τους τα έργα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατοχής κ. Γεώργιος Καλόκληρος, την… εργολαβία για την ασφαλτόστρωση δρόμου της Κατοχής πήρε με εθελοντική πρωτοβουλία και με δικό του κόστος ο Κατοχιανός κ. Μάκης Πρασσάς.

Στα σχόλια της ανάρτησης, οι Κατοχιανοί συνεχάρησαν τον συγχωριανό τους για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την επιδιόρθωση των λακκούβων με τσιμέντο, με αρκετούς να στηλιτεύουν την ανεπάρκεια της διοίκησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου να προσφέρει λύσεις στην γενικότερη άθλια κατάσταση των δρόμων της Κατοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This