Υγειονομική βόμβα – εστία πλιάτσικου αλλοδαπών υπό την ένοχη σιωπή του Δήμου Αθηναίων!

Γνωρίζει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου το συγκεκριμένο οικόπεδο;

Must Read

Υγειονομική βόμβα από «επενδυτές» που δεν έχουν μεν την άδεια του Υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά έχουν την «ανοχή» του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, Χρήστου Τεντόμα, ταλαιπωρεί τους κατοίκους μιας περιοχής-φιλέτο της Αθήνας, που κάθε μέρα υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο. Θυμίζοντας κάτι αμερικάνικες ταινίες 40 χρόνια πριν, όπου υποβάθμιζαν επίτηδες συγκεκριμένες συνοικίες, για να θησαυρίσουν κάποιοι που είχαν αγοράσει φτηνά φιλέτα στις συγκεκριμένες περιοχές.

Η ακριβής τοποθεσία του οικοπέδου και οι απίστευτες καταγγελίες για τον ιδιοκτήτη!

Καθημερινή αγωνία, λοιπόν, και Γολγοθάς στα χρόνια της πανδημίας έχει γίνει για τους κατοίκους της Ακαδημίας Πλάτωνος η «επιχειρηματική δράση» Ρομά και αλλοδαπών που έχουν δημιουργήσει μία υγειονομική βόμβα δίπλα στα σπίτια τους και μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, σε οικόπεδο το οποίο «γνωρίζει πολύ καλά» ο προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας, κ. Χρήστος Τεντόμας.

Εστία μόλυνσης αλλά και γιάφκα παρανομίας

Από το “λιάζονται” του 2015 στο “επιχειρείν” του 2021, κάτοικοι και νόμιμοι επιχειρηματίες βρίσκονται σε απόγνωση από τους χιλιάδες αλλοδαπούς που παράνομα κλέβουν τους μπλε κάδους ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων (στην καλύτερη περίπτωση) και πωλούν τα υλικά σε μάντρες και αποθήκες της περιοχής. Καρότσια και τρίκυκλα πηγαινοέρχονται ασταμάτητα, ενώ η μπίζνα αποφέρει ιλιγγιώδη ποσά για τους εμπλεκομένους.


Ένας από τους σταθμούς αποθήκευσης, διαλογής και μεταφόρτωσης των κλεμμένων υλικών είναι, σύμφωνα με κατοίκους, και οικόπεδο ιδιοκτησίας κορυφαίου στελέχους του Δήμου. Εκεί μάλιστα, έχει στηθεί και πρόχειρος καταυλισμός-υγειονομική βόμβα, δίχως νερό και τουαλέτες, όπου κατασκηνώνουν και κοιμούνται αλλοδαποί που μαζεύουν και εμπορεύονται ανακυκλώσιμα υλικά, λίγα μόλις μέτρα από το 9ο ΕΠΑΛ, αλλά και το Μουσικό Σχολείο Αθήνας.


Η κυβέρνηση δείχνει να χάνει τον έλεγχο στην δραστηριότητα όλων αυτών των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται χωρίς να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα ενάντια στην πανδημία – μέτρα που η κυβέρνηση ζητά  να τηρούν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Ο Δήμος όμως φαίνεται να πάει το πράγμα ένα επίπεδο παραπέρα, συμμετέχοντας στην ίδια την παρανομία και την υποβάθμιση της περιοχής δια των πράξεων ή των παραλείψεων του ίδιου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Επενδυτές» σε δράση

Γιατί, άραγε, δεν έχει κάνει τίποτα ώστε να πάψει η κατάληψη στην συγκεκριμένη ιδιοκτησία ο παντοδύναμος κος Τεντόμας; Δεν μπορεί ή δεν θέλει, να αδειάσει το συγκεκριμένο οικόπεδο-φιλέτο;

Απολύτως ανενόχλητες, άλλωστε, λειτουργούν δίπλα από το συγκεκριμένο οικόπεδο παράνομες αποθήκες συγκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών δίπλα στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Κηφισού.
Ο γενικός γραμματέας ανακύκλωσης μπορεί να πετά άνετα “χαρταετούς” που είναι και η ειδικότητα του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για ποιο λόγο ανέχεται αυτήν την κατάσταση και μάλιστα στην συγκεκριμένη ιδιοκτησία;


Ο συγκεκριμένος κύριος με την στάση του έχει δώσει δικαιώματα και έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του όλους τους φορολογούμενους πολίτες της Ακαδημίας Πλάτωνος. Ίσως ότι, ενώ μεγάλωσε στην περιοχή, τα τελευταία χρόνια ζει σε άλλο δήμο των βορείων προαστίων (σαν άλλος Καμίνης) του δίνει άλλον άερα…

Ίσως, όπως έντονα ακούγεται στην περιοχή, ο εκλεκτός της Ντόρας Μπακογιάννη, Χρήστος Τεντόμας, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να κατεβάσει στις επόμενες εκλογές υποψήφιο στην Α Αθήνας  (να τον χαίρεται), να έχει κάποιο συμφέρον από το να μένει η γειτονιά σε ομηρία. Ίσως οι απαντήσεις να βρίσκονται στο ποιος έχει αγοράσει τα τελευταία χρόνια πάνω από εκατό διαμερίσματα στην περιοχή και τώρα περιμένει…


Όλοι οι πολίτες με μια φωνή ζητούν να βρεθεί λύση στην υγειονομική βόμβα που υποβόσκει δίπλα στα σπίτια τους και να πάψει η παραοικονομία και η εγκληματικότητα που αυτή φέρνει. Οργισμένοι, καταδικάζουν συμπεριφορές ανθρώπων που τους θυμούνται κάθε 4 χρόνια για 40 μέρες, όσο διαρκεί η προεκλογική περίοδος.

Η αποθήκη που φυλάσσονται τα κλοπιμαία

«Μπακογιάννηδες, Τεντόμες και Μητσοτάκηδες μην τολμήσουν να ξαναζητήσουν ψήφο σ´αυτές τις γειτονιές. Τα «κίνητρα» για να κάνουν κάποιοι τα στραβά μάτια σε όλο αυτό που γίνεται πέφτουν σύννεφο. Όλοι το ξέρουμε,» μας λέει η κα Ιωάννα Κ., κάτοικος Ακαδημίας Πλάτωνος, κατά την αυτοψία που κάναμε στην περιοχή.

Μια ερώτηση αιωρείται στον αέρα:
Ποιοι και με ποια κίνητρα καλύπτουν αυτό το πανηγύρι μαύρου χρήματος;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This