Πάρος: Τον μαχαίρωσε γιατί πίστευε ότι έχει ερωτική σχέση με την πρώην του!

Must Read

Στο κέντρο υγείας Πάρου μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας ένας 42χρονος άνδρας, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι στο αυτί και στο χέρι ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από έναν συγχωριανό του!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, σε έξαλλη κατάσταση ένας 39χρονος άνδρας όρμησε στο σπίτι του 42χρονου στην Παροικιά της Πάρου και άρχισε να τον βρίζει, επειδή θεωρούσε ότι η πρώην σύντροφός του είχε σχέση μαζί του. Μάταια ο 42χρονος προσπαθούσε να τον πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα με την συγκεκριμένη κοπέλα. Ο 39χρονος όχι μόνο δεν έπαιρνε από κουβέντα, αλλά έβγαλε και ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να χτυπά τον άτυχο άνδρα.

σύλληψη

Τελικά για καλή του τύχη παρενέβη ένας φίλος του ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι και κατάφερε να τους χωρίσει. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Λίγες ώρες αργότερα ο 39χρονος τον επισκέφθηκε και πάλι και του ζήτησε συγνώμη, καθώς όπως του είπε είχε πληροφορηθεί ότι δεν είχε καμία σχέση με την πρώην του και ότι για όλα έφταιγε μια απλή παρεξήγηση!

Ωστόσο, συνελήφθη και σε βάρος του η εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοχρησία και εξύβριση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This