Αναζητείται οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν άνδρα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος – Νεκρός ο πεζός

Must Read

Ακόμη ένας άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σήμερα τα ξημερώματα και μάλιστα, με τραγικό τρόπο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας πεζός τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο, όταν ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου και τον εγκατέλειψε. Μάλιστα, οι αρχές ψάχνουν για επιπλέον πληροφορίες, καθώς το θύμα είναι αγνώστων στοιχείων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το θύμα είναι μεταξύ 65-70 ετών, αναστήματος 1,75μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος λευκό κοντό παντελόνι και κοντομάνικη μπλούζα κόκκινου και κίτρινου χρώματος.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων του ανωτέρω παθόντος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, στα τηλέφωνα 210-9542093 και 210-9542001.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This