Δευτέρα 10/5/2021

Χαμός στην Θεσσαλονίκη! Τίναξε την τάξη στον αέρα ο μαθητής που αρνείται να κάνει self test

Της…τρελής έγινε πριν από λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη, όταν ο μαθητής της Β’ τάξης του 1ου Λυκείου Θέρμης που αρνείται από την πρώτη στιγμή να κάνει self test, κατάφερε και μπήκε στην τάξη προκαλώντας πανικό. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου ο μαθητής, που από το πρωί αρνιόταν να φύγει από την αυλή του σχολείου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος βρήκε τρόπο να μπει στην τάξη του και έτσι αποφασίστηκε η αναβολή όλων των μαθημάτων προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία εκπαιδευτικών και μαθητών. 

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας είχε συλληφθεί ο 58χρονος πατέρας του μαθητή, ο οποίος είχε αυτοαποκαλεστεί «θεματοφύλακας του Συντάγματος» και δημιούργησε περαιτέρω ένταση όταν πήγε στο σχολείο του γιου του. Σύμφωνα με το voria.gr, ο πατέρας άρχισε να βρίζει τον διευθυντή με χυδαίους χαρακτηρισμούς, ενώ τον αποκάλεσε και «προδότη και ξεφτίλα».

Πριν από λίγη ώρα οδηγήθηκε στα δικαστήρια μετά από μήνυση για απειλή και εξύβριση που κατέθεσε ο διευθυντής και αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ