Σάββατο 12/6/2021

Στο Μαξίμου ο Μητσοτάκης – Διέκοψε τις διακοπές του και γύρισε εσπευσμένα από την Κρήτη

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε νωρίτερα από την Κρήτη, μετά τις εξελίξεις στην Εύβοια. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και ενημερώνεται για την πύρινο μέτωπο που καίει την Εύβοια. Στις 18:30 μμ  θα επισκεφθεί το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Σύριζα

Αναφορικά με την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Εύβοια έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά για να ενημερωθούν: η βουλευτής Άρτας, γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, πρ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, και ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, βρίσκονται καθοδόν. Μαζί τους μεταβαίνει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια των αρμοδίων Αρχών να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση.

Σωστή κίνηση

Έστω και την τελευταία στιγμή ο κ. Μητσοτάκης κατάλαβε ότι πρέπει να αφήσει τα μπάνια και να επιστρέψει στην Αθήνα, αφού η πυρκαγιά στην Εύβοια έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και ο ίδιος ήταν απών! Ο καπετάνιος στην φουρτούνα πρέπει να είναι στο τιμόνι! Το σωστό η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα το λέει και ο κ. Μητσοτάκης έκανε το σωστό, έστω και αργά!

Ο Θεοδωρικάκος

Στο Μακρυμάλλη Ψαχνών Εύβοιας, όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, μεταβαίνει αυτή την ώρα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ