Μαθητές καταγγέλλουν ότι καθηγήτρια χτύπησε μαθήτρια στο ΕΠΑΛ Σύρου επειδή ξέχασε ανοιχτό το κινητό της!

«Αφού το πήρε από τη συμμαθήτριά μας της έδινε αγκωνιές με το χέρι της στο στομάχι για να μη της το πάρει», λένε μαθητές του ΕΠΑΛ

Must Read

Αναστάτωση επικρατεί στο νησί της Σύρου όπως μεταφέρουν τοπικά ΜΜΕ, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες, καθηγήτρια (αναπληρώτρια) του ΕΠΑΛ Σύρου χτύπησε μέσα στην τάξη μαθήτρια, επειδή είχε ξεχάσει ανοιχτό το κινητό της.

Το Syrospress.gr επικαλείται μαρτυρίες μαθητών για το περιστατικό: «Η συμμαθήτριά μας είχε το κινητό της μέσα στη τάξη κι επειδή το είχε ξεχάσει ανοιχτό, χτύπησε την ώρα του μαθήματος. Πήγε να το κλείσει να μην χτυπάει και η καθηγήτρια της το άρπαξε από τα χέρια τραβώντας και γρατζουνώντας την, φωνάζοντας ότι τη βιντεοσκοπούσε. Αφού το πήρε από τη συμμαθήτριά μας της έδινε αγκωνιές με το χέρι της στο στομάχι για να μη της το πάρει».

Την Πέμπτη θα γίνει συνάντηση με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κυκλάδων και το 15μελές του ΕΠΑΛ, το οποίο θα καταθέσει και γενικότερα παράπονα που υπάρχουν για την εν λόγω καθηγήτρια.

Για παράδειγμα, όπως αναφέρει το Syrospress μέσω μαρτυριών των παιδιών, «η συμπεριφορά της από την αρχή ήταν παράξενη.. Μέχρι και τα ερωτικά της μας έλεγε μέσα στην τάξη. Όλοι ξέραμε την προσωπική της οικογενειακή κατάσταση, ότι ήταν χωρισμένη με παιδιά αλλά τα παιδιά τα έχει στο τάδε νησί ο πατέρας τους. Μόνο μάθημα δεν κάναμε από την αρχή της χρονιάς μαζί της…»

Η οικογένεια της μαθήτριας φέρεται διατεθειμένη να φθάσει ακόμα και στον εισαγγελέα, ενώ οι μαθητές της συγκεκριμένης καθηγήτριας δεν αποκλείεται να κάνουν ακόμα και αποχή, ή κατάληψη, ώστε να μην ξαναμπεί στις τάξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This