Βασιλακόπουλος: Απειλούν την ζωή μου και την οικογένειά μου!

Υπέρ του ακαταδίωκτού των μελών της επιτροπής ο πνευμονολόγος

Must Read

Σοκαριστική η παρέμβαση του γνωστού πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακοπούλου στην πρωινή εκπομπή Ώρα Ελλάδος του Open με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη.

Ο πνευμονολόγος είπε ότι τάσσεται πλήρως υπέρ της ασυλίας των μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων, γιατί όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, «δεν μπορεί ένας επιστήμονας που προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του να βρεθεί κατηγορούμενος για την επιστημονική του άποψη».

Παράλληλα ο καθηγητής πνευμονολογίας υποστήριξε ότι δέχεται πολλές απειλές ακόμα και για τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειας του, για τις σκληρές θέσεις που έχει πάρει στο παρελθόν. Βέβαια, η άποψη του κυρίου καθηγητή για την ασυλία των επιστημόνων που έχουν πάρει τις κυρίες αποφάσεις, δεν ταιριάζει σε πολιτισμένη χώρα και αντιτίθεται στην ίδια την δημοκρατία όπου η ισονομία είναι βασικό συστατικό του πολιτεύματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This