Πέμπτη 5/8/2021

Αποκτήστε το σοκολατένιο αυγό αγάπης και συμβάλετε στην υλοποίηση του προγράμματος «ΣΥΝ+ΔΕΣΜΟΙ» της Μέριμνας

Στην υλοποίηση του Προγράμματος «ΣΥΝ+ΔΕΣΜΟΙ: Στήριξη της Σχολικής Κοινότητας στην Σκιά της Πανδημίας» της Μέριμνας συμβάλλει το Σοκολατένιο Αυγό Αγάπης που κυκλοφορεί το φετινό Πάσχα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Μέριμνα», η -μοναδική στην Ελλάδα– οργάνωση, που, τα τελευταία 26 χρόνια, εξειδικεύεται στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους: «Το Πάσχα αποτελεί μια ξεχωριστή γιορτή αγάπης και ελπίδας για μικρούς και μεγάλους. Και αυτή τη χρονιά θα γιορτάσουμε στη συνθήκη της πανδημίας, η οποία εξακολουθεί να δυσκολεύει την επαφή με τους αγαπημένους μας, όμως δεν εμποδίζει την αγάπη να «γλυκαίνει» τη ζωή. Επιλέξτε το Σοκολατένιο Αυγό Αγάπης για δώρο στους αγαπημένους σας, στα παιδιά τους, στους πελάτες και στους συνεργάτες σας και συμβάλετε στην υλοποίηση του Προγράμματος της Μέριμνας “ΣΥΝ+ΔΕΣΜΟΙ: Στήριξη της Σχολικής Κοινότητας στην Σκιά της Πανδημίας”»

Το Αυγό Αγάπης, βάρους 220 gr., και φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα  της Σοκολατοβιομηχανίας Oscar, μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 10,00€ σε επιλεγμένα καταστήματα «My market» σε όλη την Ελλάδα και στο eshop.mymarket.gr, καθώς και στα ακόλουθα σημεία:

  • Φούρνος Βαζάκας (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 80, Λυκόβρυση, 210-2846445)
  • Katsoulas bakery (Λεωφ. Πεντέλης 55, Χαλάνδρι, 210-6812830)
  • ΒEΚΕRY (Πρωτόπαππα 25, Ηλιούπολη, 210-9927065)
  • Στα γραφεία της «Μέριμνας» (Παπανικολή 2α, Σίδερα Χαλανδρίου, 210-6463367)

Για ομαδικές παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ειρήνη Γκιουλάκου (e-mail: [email protected] και τηλεφωνικά στο 6936704226)

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ