Πάτρα: Ταξιτζής τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να πιάσει κλέφτες Ρομα!

Must Read

Βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος έπεσε θύμα κλοπής από Ρομά.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Πάτρας, ο άτυχος άνδρας είχε πάρει κούρσα δύο άνδρες και τους μετέφερε μέχρι την είσοδο του καταυλισμού στον Ριγανόκαμπο. Στο σημείο εκείνο ο ένας εξ’ αυτών του είπε ότι δεν έχει χρήματα να τον πληρώσει και ότι θα έφερνε από τον καταυλισμό.

Όμως, ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο – τρεις άλλοι Ρομά που άνοιξαν  το πορτ μπαγκάζ του ταξί, βρήκαν ένα τσαντάκι με χρήματα, το άρπαξαν και πήγαν να φύγουν. Ο ταξιτζής βγήκε πανικόβλητος από το αυτοκίνητό του, προσπάθησε να πιάσει τους κλέφτες, όμως δεν είχε βάλει χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ταξί να αρχίσει να κυλά! Αντιλαμβανόμενος πως θα μπορούσε να πάθει ζημιά, έτρεξε στο πίσω μέρος και προσπάθησε να το συγκρατήσει. Όμως δεν τα κατάφερε και μάλιστα το όχημα τον «στρίμωξε» σε έναν μαντρότοιχο. Ο οδηγός τραυματίστηκε από την πίεση που δέχτηκε από το ταξί και μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες στο σημείο για το περιστατικό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This