ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΦωτιά σε εστιατόριο της Γλυφάδας - Στο νοσοκομείο γνωστός σεφ και άλλοι 4 υπάλληλοι

Φωτιά σε εστιατόριο της Γλυφάδας – Στο νοσοκομείο γνωστός σεφ και άλλοι 4 υπάλληλοι

Ατύχημα στην κουζίνα του γνωστού μπεργκεράδικου

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκαν 5 υπάλληλοι γνωστού μπεργκεράδικου για προληπτικούς λόγους μετά από φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα του εστιατορίου στην Γλυφάδα.

Ο σεφ Γιώργος Παπακώστας με ανάρτησή του από το κρεβάτι του νοσοκομείου διακωμωδεί το περιστατικό και κάνει λόγο για «Άνοιγμα φωτιά για την εστίαση», ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει ότι εκείνος και άλλοι 4 υπάλληλοι της κουζίνας είναι καλά στην υγεία τους.

«Μετά από ένα ατύχημα που είχαμε στην κουζίνα, εγώ και άλλοι 4 συνεργάτες μου αλλά και ο αδερφός μου προσήλθαμε στον Ευαγγελισμό για προληπτικούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την υγεία μας», έγραψε ο σεφ και προτρέπει τους πελάτες του εστιατορίου να επισκεφτούν το κατάστημα στη Νέα Σμύρνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης