Δευτέρα 21/6/2021

Κεραυνοί από την Περιφέρεια Αττικής για τις καταγγελίες της Μαρίνας Πατούλη ότι της είπαν να «σιωπήσει»

Τι απαντάει η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και υποστηρίζει ότι κλιμάκιο από την Περιφέρεια Αττικής της έκανε σύσταση να «σιωπήσει» και να «περάσει μόνη της την ασθένεια».

Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ με ηχηρή απάντησή τους μέσω του γιατρού Πάνου Ευσταθίου, ο οποίος είναι συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ότι «σε όλα τα περιστατικά ελέγχων, οι διαδικασίες που ακολουθούμε και οι οδηγίες που δίνουμε είναι απολύτως σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

«Δεν υποδείχθηκε σε κανέναν πολίτη  “να σιωπήσει”»

«Ποτέ και σε καμία περίπτωση ελέγχου από τις χιλιάδες που έχουμε μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει, δεν υποδείχθηκε σε κανέναν πολίτη “να μην μιλήσει”, “να σιωπήσει” ή “να το περάσει μόνος”, όπως αναφέρθηκε αναληθώς σε ανάρτηση που έγινε στα social media. Μέχρι την επιβεβαίωση του PCR test επισημάνθηκε η ανάγκη λήψης των απαραίτητων μέτρων προστασίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή και προσθέτει ότι  «το κλιμάκιο σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τις οδηγίες που έχουν τεθεί από τον ΕΟΔΥ κι ακολουθούνται απαρέγκλιτα σε όλους τους αντίστοιχους ελέγχους που διενεργούνται, χωρίς καμία εξαίρεση, προχώρησε και σε λήψη δείγματος για PCR test (μοριακός έλεγχος), το οποίο εστάλη σε εξειδικευμένο εργαστήριο προς εξέταση.

Το διάστημα των τουλάχιστον πέντε ωρών που απαιτούνται για την διακρίβωση του αποτελέσματος σε όλες τις περιπτώσεις συστήνεται στον πιθανό φορέα -όπως εν προκειμένω και στην ενδιαφερόμενη- να περιμένει το εργαστηριακό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας ασφαλώς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης: Με κορωνοϊό η Μαρίνα Πατούλη – Καταγγέλλει πως της έγινε σύσταση να… σιωπήσει!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ