Κεραυνοί από την Περιφέρεια Αττικής για τις καταγγελίες της Μαρίνας Πατούλη ότι της είπαν να «σιωπήσει»

Τι απαντάει η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ

Must Read

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και υποστηρίζει ότι κλιμάκιο από την Περιφέρεια Αττικής της έκανε σύσταση να «σιωπήσει» και να «περάσει μόνη της την ασθένεια».

Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ με ηχηρή απάντησή τους μέσω του γιατρού Πάνου Ευσταθίου, ο οποίος είναι συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ότι «σε όλα τα περιστατικά ελέγχων, οι διαδικασίες που ακολουθούμε και οι οδηγίες που δίνουμε είναι απολύτως σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

«Δεν υποδείχθηκε σε κανέναν πολίτη  “να σιωπήσει”»

«Ποτέ και σε καμία περίπτωση ελέγχου από τις χιλιάδες που έχουμε μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει, δεν υποδείχθηκε σε κανέναν πολίτη “να μην μιλήσει”, “να σιωπήσει” ή “να το περάσει μόνος”, όπως αναφέρθηκε αναληθώς σε ανάρτηση που έγινε στα social media. Μέχρι την επιβεβαίωση του PCR test επισημάνθηκε η ανάγκη λήψης των απαραίτητων μέτρων προστασίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή και προσθέτει ότι  «το κλιμάκιο σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τις οδηγίες που έχουν τεθεί από τον ΕΟΔΥ κι ακολουθούνται απαρέγκλιτα σε όλους τους αντίστοιχους ελέγχους που διενεργούνται, χωρίς καμία εξαίρεση, προχώρησε και σε λήψη δείγματος για PCR test (μοριακός έλεγχος), το οποίο εστάλη σε εξειδικευμένο εργαστήριο προς εξέταση.

Το διάστημα των τουλάχιστον πέντε ωρών που απαιτούνται για την διακρίβωση του αποτελέσματος σε όλες τις περιπτώσεις συστήνεται στον πιθανό φορέα -όπως εν προκειμένω και στην ενδιαφερόμενη- να περιμένει το εργαστηριακό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας ασφαλώς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης: Με κορωνοϊό η Μαρίνα Πατούλη – Καταγγέλλει πως της έγινε σύσταση να… σιωπήσει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This