Κυριακή 13/6/2021

Άγνωστοι πραγματοποίησαν μπαράζ επιθέσεων το βράδυ σε Αγία Παρασκευή, Πειραιά και Φάληρο

Επιθέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, πραγματοποιούσαν χθες το βράδυ επί πέντε ώρες, ομάδες αγνώστων, με μπογιές, πέτρες και βαριοπούλες. 

Η δράση των αγνώστων ξεκίνησε μόλις στις 10:00 το βράδυ στην περιοχή του Πειραιά, όταν έσπασαν με πέτρες και βαριοπούλες τις τζαμαρίες από κατάστημα ΕΛΤΑ και συνεχίστηκε στη περιοχή του Φαλήρου, όπου προκάλεσαν ζημιές σε κτήρια που στεγάζονται courier και ΚΕΠ.

Λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, οι βάνδαλοι έφτασαν στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της περιοχής και αφού πέταξαν μπογιές, τράπηκαν σε φυγή προτού γίνουν αντιληπτοί.

Κάλεσμα μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου

Η Αστυνομία από τα ξημερώματα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, με σκοπό την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δραστών. Σε κάθε περίπτωση, πριν από λίγες ημέρες, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου με κείμενο τους σε γνωστό site, είχαν καλέσει σε συστράτευση, ώστε να ξεκινήσουν και πάλι οι καταδρομικές επιθέσεις.

«… Αφορμή την απάθεια του χώρου του περασμένου μήνα και όλα τα παραπάνω πήραμε την πρωτοβουλία για να καλέσουμε για το μήνα Μάη δράσεις αλληλεγγύης…» έγραφαν χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ