Άγνωστοι πραγματοποίησαν μπαράζ επιθέσεων το βράδυ σε Αγία Παρασκευή, Πειραιά και Φάληρο

Must Read

Επιθέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, πραγματοποιούσαν χθες το βράδυ επί πέντε ώρες, ομάδες αγνώστων, με μπογιές, πέτρες και βαριοπούλες. 

Η δράση των αγνώστων ξεκίνησε μόλις στις 10:00 το βράδυ στην περιοχή του Πειραιά, όταν έσπασαν με πέτρες και βαριοπούλες τις τζαμαρίες από κατάστημα ΕΛΤΑ και συνεχίστηκε στη περιοχή του Φαλήρου, όπου προκάλεσαν ζημιές σε κτήρια που στεγάζονται courier και ΚΕΠ.

Λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, οι βάνδαλοι έφτασαν στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της περιοχής και αφού πέταξαν μπογιές, τράπηκαν σε φυγή προτού γίνουν αντιληπτοί.

Κάλεσμα μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου

Η Αστυνομία από τα ξημερώματα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, με σκοπό την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δραστών. Σε κάθε περίπτωση, πριν από λίγες ημέρες, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου με κείμενο τους σε γνωστό site, είχαν καλέσει σε συστράτευση, ώστε να ξεκινήσουν και πάλι οι καταδρομικές επιθέσεις.

«… Αφορμή την απάθεια του χώρου του περασμένου μήνα και όλα τα παραπάνω πήραμε την πρωτοβουλία για να καλέσουμε για το μήνα Μάη δράσεις αλληλεγγύης…» έγραφαν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This