Γυναίκα στην Πέλλα πέθανε μερικές ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Must Read

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια 68χρονης γυναίκας στην Πέλλα, η οποία πέθανε μια ημέρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί, η 68χρονη έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 14 Απριλίου, ενώ η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου. Μετά την δεύτερη δόση, η γυναίκα έμεινε μισή ώρα στο Κέντρο Υγείας όπου της έγινε ο εμβολιασμός και αποχώρησε, συνοδευόμενη από την κόρη της.

Λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα άρχισε να νιώθει σκοτοδίνη, είχε εμετούς και παράλυση στα χέρια και στα πόδια. Τα παιδιά της την πήγαν στο νοσοκομείο όπου περιέγραψε στον εφημερεύοντα γιατρό τα συμπτώματα που είχε. Στην συνέχεια, της έκαναν εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί κάτι, ενώ όπως ισχυρίζονται τα παιδιά της 68χρονης, από το νοσοκομείο οι γιατροί είπαν πως επρόκειτο για παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου και ότι δεν θα ξανασυμβεί, δίνοντας εξιτήριο στην γυναίκα.

Την διασωλήνωσαν και μισή ώρα μετά εξέπνευσε

Ωστόσο, μετά από λίγες ώρες η γυναίκα ανέβασε πυρετό, ενώ είχε τα ίδια συμπτώματα με εμετούς και παράλυση των άκρων. Τα παιδιά της την μετέφεραν στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους αφού δεν υπήρχε ελεύθερο ασθενοφόρο. Φτάνοντας στο νοσοκομείο η 68χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, αλλά παρέμενε ζωντανή με χαμηλό σφυγμό. Οι γιατροί προχώρησαν σε διασωλήνωση, αλλά μετά από μισή ώρα περίπου, εξέπνευσε.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Αντώνης Ξυλουργίδης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων με οποιονδήποτε τρόπο. Η οικογένεια διόρισε και ιατροδικαστή τεχνικό σύμβουλο και έτσι μπλόκαραν την ταφή. Η νεκροψία- νεκροτομή θα γίνει την Τρίτη και αναμένουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This