Προμήθεια νέων self tests για υπαλλήλους του Δημοσίου από την ερχόμενη Πέμπτη

Οι νέοι αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι αφορούν στις εβδομάδες 10 - 16 και 17 - 23 Μαΐου

Must Read

Δωρεάν θα μπορούν να προμηθεύονται από την Πέμπτη 13 έως την ερχόμενη Τετάρτη, 19 Μαΐου, τα self tests τους για τις δύο επόμενες εβδομάδες οι υπάλληλοι του Δημοσίου.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσουν στους αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους που αφορούν στις εβδομάδες 10 – 16 Μαΐου και 17 – 23 Μαΐου, ενώ το αποτέλεσμά τους θα μπορεί να υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (self-testing.gov.gr) μέχρι τις 23 Μαΐου. Υπενθυμίζεται ότι το υποχρεωτικό μέτρο του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό, αφορά σε υπαλλήλους του Δημοσίου που παρέχουν τις υπηρεσίες τους με φυσική παρουσία στον τόπο εργασίας τους.

Η προμήθεια των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (ένας για κάθε εβδομάδα) πραγματοποιείται δωρεάν από τα φαρμακεία με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης. Εναλλακτικά, οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) από επαγγελματία υγείας είτε δωρεάν σε δημόσια δομή, στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα, είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική δομή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This