Παγώνη: «Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε ότι υπάρχει μείωση στις εισαγωγές

Must Read

Κατηγορηματική στο θέμα του εμβολιασμού των υγειονομικών είναι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία χωρίς περιστροφές δηλώνει κάθετη. «Είμαι κάθετη ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει υγειονομικός που να μην είναι εμβολιασμένος. Αν πρέπει να μου επιβάλλει κάποιος άλλος μη γιατρός τον εμβολιασμό μου, τότε αυτό σημαίνει τότε εγώ δεν ξέρω από ιατρική, αυτό σημαίνει πως δεν έχω κατανοήσει την επικινδυνότητα του ιού», λέει με νόημα ο κ. Παγώνη.

«Μειώνονται οι εισαγωγές»

Μείωση της τάξης του 35-40% στις εισαγωγές ασθενών από covid καταγράφεται τις τελευταίες μέρες στις εφημερίες των νοσοκομείων σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη, η οποία μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας.

Για την προβολή της πανδημίας το Φθινόπωρο που έρχεται η ίδια ανέφερε η κ. Παγώνη πως «με τους εμβολιασμούς εκτιμώ πως δεν θα έχουμε κύματα έξαρσης τόσο δυνατά, αλλά όπως είπε «ο ιός θα είναι εδώ και θα κληθούμε να τον αντιμετωπίσουμε και κυρίως να μην εφησυχάζουμε και να τηρούμε τα μέτρα υγειονομικής προστασίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντίστροφη μέτρηση για δηλώσεις – ΕΝΦΙΑ

Η πλατφόρμα για τις φοροδηλώσεις θα ανοίξει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, ενώ τα εκκαθαριστικά για τον φόρο ακινήτων θα αναρτώνται την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

More Articles Like This