Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση 13χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ – Γκάζωσαν αστυνομία και ασθενοφόρο για να του κερδίσουν χρόνο (video)

Μετά το... ράλι στο δρόμο για να προλάβουν να κερδίσουν χρόνο για το παιδί, ακολουθεί ιατρικό ράλι για να σωθεί η ζωή του...

Must Read

Σε χρόνο ρεκόρ έφτασε από την Αιδηψό στη Λαμία συνοδεία περιπολικών για να ανοίγουν δρόμο και να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος, το ασθενοφόρο που μετέφερε στο νοσοκομείο ένα παιδί 13 ετών που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην παραλιακή της Αιδηψού και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το παιδί προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 23χρονη.

Υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, στο οποίο αρχικά μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στη Λαμία.

Μέσω θαλάσσης και Αρκίτσας και από κει κατά μήκος της Εθνικής Οδού έως το ΓΝ Λαμίας, οι αστυνομικοί (συμμετείχαν Τροχαία, Άμεση Δράση και ΔΙ.ΑΣ.) με τέρμα τις σειρήνες και τσίτα τα γκάζια κατάφεραν να φέρουν ταχύτατα το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Μετά το… ράλι στο δρόμο, ακολουθεί ιατρικό ράλι για να σωθεί η ζωή του παιδιού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This