Τραγικό τέλος για τον οδηγό αγώνων Γεράσιμο Φιλιππάτο – Σκοτώθηκε στα δοκιμαστικά αγώνα Dragster στο Αγρίνιο (video)

Δεν τον έσωσε ούτε το γεγονός ότι τηρούσε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας στο αυτοκίνητό του

Must Read

Οδηγήθηκε στο θάνατο κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο ο Γεράσιμος Φιλιππάτος, καθώς έχασε τη ζωή του σήμερα Παρασκευή, κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος Dragster στο Αγρίνιο

Ο δημοφιλής 33χρονος οδηγός αγώνων και πατέρας τριών παιδιών, τραυματίστηκε θανάσιμα δοκιμάζοντας το αυτοκίνητό του, ένα από τα πιο γρήγορα Nissan GT-R στην Ευρώπη, καθώς έχασε, αναπάντεχα, τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός ξεκίνησε την προσπάθεια χρονομέτρησης με το αγωνιστικό του όχημα πολύ καλά, ωστόσο, στα 300 περίπου μέτρα, το GT-R, το κοντέρ του οποίου εκείνη την ώρα έγραφε σχεδόν 270χλμ./ώρα, άρχισε να χάνει την πρόσφυση από τους πίσω τροχούς. Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός πίστας και έπειτα από αρκετές τούμπες, η ξέφρενη πορεία του σταμάτησε.

Το μοιραίο Nissan GT-R

«Εκτοξεύτηκε» από το όχημα

Ο Γεράσιμος Φιλιππάτος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς, παρά το γεγονός ότι στο όχημά του τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος με ειδικές ζώνες, πετάχτηκε έξω από το όχημά του, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος, αφού, σύμφωνα με το agrinionews.gr, διαμελίστηκε. Το αγαπημένο παιδί των αγώνων Dragster έφυγε τόσο άδοξα, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό και ένα τεράστιο «γιατί».

  • Δείτε το σοκαριστικό ατύχημα του Γεράσιμου Φιλιππάτου:

*πηγή φωτό: newsauto.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This