40 μέρες μετά την άγρια δολοφονία Καραϊβάζ, η μητέρα του παρακαλάει να επικηρυχθούν οι δολοφόνοι

«Παρακαλώ τον Κύριο να τον έχει πάντα στα δεξιά του...» είπε με δάκρυα στα μάτια

Must Read

40 μέρες έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μπροστά στο σπίτι του στον Άλιμο. Η χαροκαμένη μάνα Παναγιώτα Καραϊβάζ, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ζήτησε από την Πολιτεία να επικηρύξει τους δολοφόνους του παιδιού της, όπως έγινε και με την άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

«Έχουν περάσει 40 μέρες και όσο πάει γίνεται χειρότερα. Σηκώνομαι το βράδυ και φωνάζω “Γιώργο, Γιώργο”, αλλά δεν με ακούει. Σήμερα συγκεκριμένα, όταν άναβα το κεράκι του και έσβησα το καντηλάκι για να του βάλω καινούριο φυτιλάκι, ακούω κάτι χτύπους στο δωμάτιο του μέσα. Τρέχω, κοιτάζω, δεν βλέπω κανέναν. Λέω “ο Γιώργος είναι εδώ”. Το μόνο που παρακαλώ, είναι όπως επικήρυξαν τους δολοφόνους της κοπέλας, για την οποία λυπάμαι πολύ, στα Γλυκά Νερά, θα τους παρακαλέσω να επικηρύξουν και τους δολοφόνους του γιου μου. Να βρεθούν και αυτοί φονιάδες για να ησυχάσει τόσο η δική μας ψυχούλα όσο και του παιδιού μου», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η κυρία Παναγιώτα.

«Κάθε μέρα που ξυπνάω η πρώτη μου δουλειά είναι να ανάψω το κεράκι του και το καντηλάκι του, κάνω την προσευχή μου κοντά του, για να τον νιώθω και για να τον αγκαλιάζω. Παρακαλώ τον Κύριο να τον έχει πάντα στα δεξιά του», είπε κλαίγοντας η Παναγιώτα Καραϊβάζ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This