Τετάρτη 16/6/2021

Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης υπέρ του παλαιστινιακού λαού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (video)

Μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης προς τoν Παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, με δεδομένο ότι συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα οι αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ του Ισραήλ και Παλαιστίνιων ανταρτών.

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους και στην πλατεία Συντάγματος, κορνάροντας με τα αυτοκίνητά τους και κρατώντας σημαίες.

Συγκεντρώσεις και στην Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ του παλαιστινιακού λαού, πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του ΚΚΕ και της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη και της Παλαιστινιακής παροικίας στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κρατώντας σημαίες της Παλαιστίνης ζητούν να σταματήσουν άμεσα οι βομβαρδισμοί. Ακόμη, επικρίνουν την ελληνική κυβέρνηση για τη μη καταδίκη της επίθεσης κατά των παλαιστίνιων και την ταυτόχρονη αναβάθμιση της οικονομικής, πολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας με το «κράτος δολοφόνου« Ισραήλ. Εκφράζουν την αμέριστη αλληλεγγύης και συμπαράσταση τους στον λαό της Παλαιστίνης και ζητούν την αναγνώριση του κράτους από την ελληνική κυβέρνηση και τη διεθνή κοινότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ