Πρωτοφανής καταγγελία πολίτη για άνδρες της ασφαλείας του πρωθυπουργού

Τι ισχυρίζεται μια γυναίκα ότι συνέβη στο ελικοδρόμιο της Τήνου

Must Read

Μια γυναίκα κατήγγειλε την ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για έλλειψη σεβασμού στα δικαιώματα των πολιτών και των προσωπικών τους δεδομένων.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η γυναίκα που λέει ότι είναι από την Τήνο, έτυχε να περνάει το πρωί με το αυτοκίνητό της από το ελικοδρόμιο του νησιού, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν.

Διαβάστε ακόμα: «Πήγε στην Τήνο και έχει και το θράσος να τα ρίχνει τους πολίτες»: Ο Αντώναρος «τα χώνει» στον Μητσοτάκη

Όπως λέει, κοντοστάθηκε λίγο «για να χαζέψει» και την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει, δύο άτομα της ασφάλειας του Πρωθυπουργού με άσχημο και επιτακτικό τρόπο της είπαν να βγει από το αυτοκίνητο και να τους παραδώσει το κινητό της.

Συνεχίζοντας την καταγγελία της, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι της επέβαλαν να ξεκλειδώσει το κινητό της και άρχισαν να το ψάχνουν, ψάχνοντας προφανώς για κάποια φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους, την οποία δεν βρήκαν ποτέ, γιατί όπως λέει «δεν προσπάθησα καν να τραβήξω μια».

«Κανένας σεβασμός στα δικαιώματα όμως των πολιτών και στα προσωπικά τους δεδομένα! Η απάντηση που έδωσε ο ‘κύριος’ της ασφάλειας ήταν ότι ‘δεν μου έκατσε η φωτό’… Προφανώς κάνουν τα πάντα  για να μπορέσουν να αποκρύψουν ένα απλό γεγονός: Τίποτα δεν κρατάει τον πρωθυπουργό στην Αθήνα, ούτε καν οι εκ του θεσμού υποχρεώσει του», καταλήγει η καταγγελία της γυναίκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This