Τετάρτη 16/6/2021

Πρωτοφανής καταγγελία πολίτη για άνδρες της ασφαλείας του πρωθυπουργού

Τι ισχυρίζεται μια γυναίκα ότι συνέβη στο ελικοδρόμιο της Τήνου

Μια γυναίκα κατήγγειλε την ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για έλλειψη σεβασμού στα δικαιώματα των πολιτών και των προσωπικών τους δεδομένων.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η γυναίκα που λέει ότι είναι από την Τήνο, έτυχε να περνάει το πρωί με το αυτοκίνητό της από το ελικοδρόμιο του νησιού, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν.

Διαβάστε ακόμα: «Πήγε στην Τήνο και έχει και το θράσος να τα ρίχνει τους πολίτες»: Ο Αντώναρος «τα χώνει» στον Μητσοτάκη

Όπως λέει, κοντοστάθηκε λίγο «για να χαζέψει» και την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει, δύο άτομα της ασφάλειας του Πρωθυπουργού με άσχημο και επιτακτικό τρόπο της είπαν να βγει από το αυτοκίνητο και να τους παραδώσει το κινητό της.

Συνεχίζοντας την καταγγελία της, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι της επέβαλαν να ξεκλειδώσει το κινητό της και άρχισαν να το ψάχνουν, ψάχνοντας προφανώς για κάποια φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους, την οποία δεν βρήκαν ποτέ, γιατί όπως λέει «δεν προσπάθησα καν να τραβήξω μια».

«Κανένας σεβασμός στα δικαιώματα όμως των πολιτών και στα προσωπικά τους δεδομένα! Η απάντηση που έδωσε ο ‘κύριος’ της ασφάλειας ήταν ότι ‘δεν μου έκατσε η φωτό’… Προφανώς κάνουν τα πάντα  για να μπορέσουν να αποκρύψουν ένα απλό γεγονός: Τίποτα δεν κρατάει τον πρωθυπουργό στην Αθήνα, ούτε καν οι εκ του θεσμού υποχρεώσει του», καταλήγει η καταγγελία της γυναίκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ