Η εφημερίδα «δημοκρατία» αρωγός στον σημαιοστολισμό των σπιτιών του Καστελλόριζου!

Δωρεά 100 σημαιών μετά από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων Νοτίου Αιγαίου, Κάλλιστου Διακογεωργίου

Must Read

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία έλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων Νοτίου Αιγαίου, Κάλλιστος Διακογεωργίου για το Καστελλόριζο και η εφημερίδα «δημοκρατία» άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημά του.

Ο κ. Διακογεωργίου, με επιστολή του προς την εφημερίδα, ζήτησε τη συνδρομή της για την προμήθεια σημαιών για να σημαιοστολιστούν όλα τα σπίτια του νησιού κατά τον εορτασμό των Πολιούχων Αγίων του Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 21 Μαΐου.

«Είναι μια πρόθεση εμψύχωσης για τον πατριωτισμό σε όλους τους κατοίκους του νησιού. Συμβάλετε με τον τρόπο αυτό και την ευαισθησία που έχετε για το ακριτικό νησί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Σε ικανοποίηση του αιτήματος του Κάλλιστου Διακογεωργίου, η «δημοκρατία» προέβη σε δωρεά 100 σημαιών (έχουν ήδη παραληφθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο νησί), ενώ σε απάντησή του στη σχετική επιστολή, ο εκδότης της εφημερίδας Ιωάννης Φιλιππάκης, αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχα,
Με συγκίνηση διάβασα την επιστολή σας!

Η εφημερίδα «δημοκρατία» θα σταθεί αρωγός στον σημαιοστολισμό των σπιτιών του Καστελλορίζου. Είναι η ελάχιστη προσφορά στο «νησί –φύλακα της πατρίδας μας» που εδώ και χιλιετίες αποτελεί σημαντική εστία του Ελληνισμού και στέκει αγέρωχο απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Εύχομαι να είστε πνευματικά ακόρεστοι και να συνεχίσετε με τον ίδιο ενθουσιασμό τις δραστηριότητές σας για την ανεξάντλητη κληρονομιά της πατρίδας μας.

Να θεωρείτε ότι θα έχετε πάντα τη στήριξή μας, σε οτιδήποτε χρειασθείτε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This