Συγγενείς 86χρονης δεν την θέλουν γιατί είχε κορωνοϊό! (video)

Τι να πει κανείς κάποιες φορές… Σε δομή της Θεσσαλονίκης θα μεταφερθεί η ηλικιωμένη μέχρι να βρεθεί λύση

Must Read

Μια 86χρονη από τη Δράμα που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με κορωνοϊό και τώρα χρήζει εξιτηρίου, καθώς είναι καλά στην υγεία της, θα μεταφερθεί σε δομή ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη, μιας και κανένας από τους συγγενείς της δεν θέλει να την πάρει!

Αυτό είπε στο Επιλογές TV, ο υπεύθυνος covid του Νοσοκομείου Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης και πρόσθεσε πως η 86χρονη γυναίκα «θα μεταφερθεί σε δομή της Θεσσαλονίκης για ένα χρονικό διάστημα ενός μήνα και μετά θα πρέπει οι συγγενείς της να ενδιαφερθούν έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται από δομή σε δομή».

Από την πλευρά της η Τζίνα Λεπτοκαρίδου, υπεύθυνη ΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδας, μιλώντας επίσης στο κανάλι των Σερρών, χαρακτήρισε «απανθρωπιά» τη στάση των συγγενών της ηλικιωμένης.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This