Επιβάτες έκραξαν τον οδηγό λεωφορείου που ήθελε να κατεβάσει μετανάστη (video)

Οι επιβάτες αντέδρασαν

Must Read

Πολίτες που επέβαιναν σε αστικό λεωφορείο υπερασπίστηκαν Αφρικανό μετανάστη όταν ο οδηγός επιχείρησε να τον κατεβάσει επειδή όπως είπε το καρότσι που είχε μαζί του εμπόδιζε τους υπόλοιπους επιβάτες.

Μια επιβάτισσα η οποία βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, μίλησε στη σελίδα «Μένουμε Ενεργοί» η οποία έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη μέσα στο λεωφορείο.

«Σε λεωφορείο στην άνοδο της Αλεξάνδρας οδηγός σταμάτησε να κατεβάσει κάτω Αφρικανό που μπήκε μέσα με πράγματα του και όλο το λεωφορείο σύσσωμο κράξαμε τον οδηγό. Σε μία στάση μπήκε αυτό το παιδί με ένα καροτσάκι από αυτά της αγοράς (μικρότερο από καροτσάκι μωρού όχι ότι έχει σημασία). Το λεωφορείο είχε πολύ κόσμο. Ο οδηγός έκλεισε την πόρτα αλλά είχε μαγγώσει το ρούχο του μετανάστη. Φώναξα στον οδηγό να ανοίξει, την άνοιξε την ξαναέκλεισε. Δυο-τρία λεπτά πιο μετά και αφού ο επιβάτης είχε μπει πιο μέσα, ο οδηγός σταματάει το λεωφορείο. Φωνάζει για ώρα, δε θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε, αλλά έβριζε και του λέει να κατέβει κάτω, ξεκάθαρα επειδή ήταν μαύρος και μετανάστης. Ο οδηγός δεν περίμενε να υπερασπιστούμε τον συνεπιβάτη μας γι’ αυτό και στο βίντεο ακούγεται να λέει προς επιβάτη ”Εσύ, τον υποστηρίζεις;” για να πάρει την απάντηση ”Φυσικά και τον υποστηρίζουμε”’. Γενικά όλοι την έλεγαν στον οδηγό κ αυτό είναι παρήγορο» αναφέρει η επιβάτισσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This