Φαρσαλινός: «Η ΕΕ απέρριψε πανηγυρικά τις αναξιοπρεπείς και ανήθικες προτάσεις διακρίσεων»

«Εκείνοι που εξέφραζαν απόψεις διαχωρισμού και γκετοποίσης δια μέσω εκβιασμών έμμεσης υποχρεωτικότητας, φαίνεται να έχουν υποστεί βαρύτατη ήττα σε ΗΘΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ», λέει ο ιατρός-ερευνητής.

Must Read

Ο ιατρός-ερευνητής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός με αφορμή τις διευκρινίσεις που έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid, τονίζει ότι η «η ΕΕ απέρριψε πανηγυρικά τις αναξιοπρεπείς και ανήθικες προτάσεις διακρίσεων δια μέσω των πιστοποιητικών εμβολιασμών».

Διαβάστε ακόμα: Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid σε τρεις τύπους – Σε ισχύ από 1η Ιουλίου

Μάλιστα προσθέτει ότι έχουν υποστεί βαρύτατη ήττα «σε ΗΘΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, εκείνοι που εξέφραζαν επανειλημμένως τις απόψεις διαχωρισμού και γκετοποίησης δια μέσω εκβιασμών έμμεσης υποχρεωτικότητας».

Αν και διατηρεί «επιφυλάξεις μέχρι την τελική χρήση των πιστοποιητικών», ο κ. Φαρσαλινός σχολιάζει ότι «η ΕΕ έσωσε (τουλάχιστον μερικώς) την παρτίδα της αξιοπρέπειας».

Η ανάρτηση του κ. Φαρσαλινού:

Απ’ότι φαίνεται, και ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με το πως παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση απέρριψε πανηγυρικά τις αναξιοπρεπείς και ανήθικες προτάσεις διακρίσεων δια μέσω των πιστοποιητικών εμβολιασμών.

Το “πράσινο” πιστοποιητικό που ανακοινώθηκε αφορά τον εμβολιασμό, το ιστορικό νόσου ή την εξέταση για SARS-CoV-2, χωρίς να κάνει κανένα διαχωρισμό μεταξύ των 3 κατηγοριών.
Αναφέρεται μάλιστα ότι η έκδοση του πιστοποιητικού δεν θα αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος ελεύθερης μετακίνησης και δε θα θεωρείται ταξιδιωτικό έγγραφο (αν και στην πραγματικότητα θα έχει τέτοιο ρόλο).

Εν αναμονή των οριστικών λεπτομερειών, φαίνεται πως η ΕΕ έσωσε (τουλάχιστον μερικώς) την παρτίδα της αξιοπρέπειας.

Εκείνοι που εξέφραζαν επανηλειμμένως τις απόψεις διαχωρισμού και γκετοποίσης δια μέσω εκβιασμών έμμεσης υποχρεωτικότητας, φαίνεται να έχουν υποστεί βαρύτατη ήττα σε ΗΘΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Αν και ήττα ήταν εξ’ ορισμού μόνο και μόνο οι αντιλήψεις που εξέφραζαν, ακόμη και δημόσια.

Μην περιμένετε να το παραδεχτούν. Αντίθετα, θα έχουν και το θράσος να εμφανίζονται ως δικαιωμένοι. Στην πραγματικότητα όμως θα κρύβονται, παριστάνοντας ότι δήθεν δεν είπαν, δεν πρότειναν, δεν ζήτησαν, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθούν να πνίξουν τη στεναχώρια τους που δεν έγινε πράξη ο μεσαίωνας που ονειρεύονται.

Σε κάθε περίπτωση, διατηρώ επιφυλάξεις μέχρι να δω την τελική χρήση των πιστοποιητικών. Διότι πλέον δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν θεσμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This