Θήβα: Στην εντατική 48χρονη μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson!

Must Read

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει μια ακόμη γυναίκα, λίγες μόνο ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Η 48χρονη από τη Θήβα, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική και όπως ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή η αδελφή της, είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson στις 10 Μαΐου. Μια εβδομάδα μετά μπήκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα αλλά στις 20 οι γιατροί εντόπισαν θρόμβωση. 
«Η αδερφή μου στις 10 Μαΐου έκανε το εμβόλιο της Johnson, στις 17 εισήχθη στο νοσοκομείο της Θήβας όπου διαπιστώνεται γαστρεντερίτιδα. Στις 20 αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει θρόμβωση και μπαίνει στον Ευαγγελισμό όταν διαπιστώνεται θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εξελικτικά εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό και το στομάχι. Μετά από 17 ώρες μπήκε στην εντατική. Μου ανακοίνωσαν ότι η ζωή της κρέμεται σε μια κλωστή. Τώρα η κατάσταση της υγείας της κρίνεται δυνητικά επικίνδυνη. Είναι 48 ετών με κινητικό πρόβλημα, αλλά εξετάσεις μικρού παιδιού», τόνισε.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Ωστόσο στο θέμα της 48χρονης αναφέρθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σημειώνοντας ότι: «Ένας άνθρωπος με μειωμένη κινητικότητα, είναι βασικός υποψήφιος για να κάνει θρομβώσεις. Όλοι οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα έχουν αυξημένο κίνδυνο θρομβώσεων. Αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί ανεξαρτήτως εμβολίου. Από την εμπειρία παγκοσμίως που είναι 110 εκ. δόσεις εμβολίου και 400 περιστατικά δεν έχουν υπάρξει συγκεκριμένοι παράγοντες κινδύνου».

Ο ίδιος πάντως επεσήμανε πως: «Πρέπει να ερευνηθεί ενδελεχώς η συγκεκριμένη περίπτωση» και ξεκαθάρισε ότι, «μετά από εμβόλια θα δούμε θρομβώσεις, δεν σημαίνει ότι θα φταίει το εμβόλιο για όλες τις περιπτώσεις. Για κάποιες με συχνότητα 1 στις 150.000 με 200.000 θα φταίει το εμβόλιο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This