Ιστιαία: Πυροβόλησε και τραυμάτισε τον κομμωτή γείτονά του μετά από καβγά!

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ο νεαρός, που το βράδυ του Σαββάτου, δεν δίστασε να πυροβολήσει με καραμπίνα και να τραυματίσει, ευτυχώς ελαφρά, τον 30χρονο κομμωτή γείτονά του στην Ιστιαία, μετά από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο νεαρός δράστης, που διαμένει στην Αθήνα, αλλά η οικογένειά του διατηρεί εξοχική κατοικία στην Ιστιαία Ευβοίας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τον 30χρονο γείτονά του. Όμως, ξαφνικά άρπαξε μια καραμπίνα και πυροβόλησε προς το μέρος του με τα σκάγια να τον τραυματίζουν σε διάφορα σημεία.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν τα σκάγια και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτεί. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ενημερώθηκαν για τον τραυματισμό, πήγαν αμέσως στο σπίτι του δράστη όπου τον βρήκαν να τους περιμένει και τον συνέλαβαν, ενώ κατέσχεσαν και το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This